Çandır’dan 19 Mayıs mesajı

GÜNDEM 18.05.2021 - 11:03, Güncelleme: 18.05.2021 - 11:03
 

Çandır’dan 19 Mayıs mesajı

Antalya Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı. Ali Çandır, mesajında şunları kaydetti:

haberimizvar.net- “Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 102 yıl önce 19 Mayıs’ta Samsun’dan başlattığı mücadele, Türk Milleti’nin bağımsızlık zaferinin tohumudur. Atatürk’ün milletiyle verdiği bağımsızlık mücadelesi, ülkemizle sınırlı kalmamış dünyada bağımsızlık hareketleri dönemini başlatarak mazlum milletlerin mücadelesine de örnek olmuştur. Ata’mız, kurtuluş mücadelesiyle ülkemizi sadece işgalden kurtarmayı değil, askeri ve siyasi bağımsızlığın yanında ekonomik, hukuki, kültürel her alanda bağımsızlığı hedeflemiştir. Ata’mız, zaferle taçlanan Kurtuluş Savaşı’ndan sonra çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşma hedefiyle çok önemli devrimleri de hayata geçirmiştir. Bu devrimleri ise gelecek olarak gördüğü gençliğe emanet etmiştir. İçerisinde bulunduğumuz tüm sıkıntıların üstesinden ancak kendi gücümü, potansiyelimiz ve irademizle gelebiliriz. Türk milleti, insan hakları, demokrasi, hukukun üstünlüğü, ekonomik bağımsızlık anlayışı ile ülkemizi kalkındırmak için daha çok çalışacak, devraldığı bayrağı daha ileri taşıyacaktır. Bu, Ata’mızın bize en anlamlı öğretisidir.  Milli mücadelenin önderi Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, vatanımız için canını feda etmiş şehitlerimizi rahmet, saygı ve minnetle anıyorum. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum.”
Antalya Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı. Ali Çandır, mesajında şunları kaydetti:

haberimizvar.net- “Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 102 yıl önce 19 Mayıs’ta Samsun’dan başlattığı mücadele, Türk Milleti’nin bağımsızlık zaferinin tohumudur. Atatürk’ün milletiyle verdiği bağımsızlık mücadelesi, ülkemizle sınırlı kalmamış dünyada bağımsızlık hareketleri dönemini başlatarak mazlum milletlerin mücadelesine de örnek olmuştur. Ata’mız, kurtuluş mücadelesiyle ülkemizi sadece işgalden kurtarmayı değil, askeri ve siyasi bağımsızlığın yanında ekonomik, hukuki, kültürel her alanda bağımsızlığı hedeflemiştir.

Ata’mız, zaferle taçlanan Kurtuluş Savaşı’ndan sonra çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşma hedefiyle çok önemli devrimleri de hayata geçirmiştir. Bu devrimleri ise gelecek olarak gördüğü gençliğe emanet etmiştir. İçerisinde bulunduğumuz tüm sıkıntıların üstesinden ancak kendi gücümü, potansiyelimiz ve irademizle gelebiliriz. Türk milleti, insan hakları, demokrasi, hukukun üstünlüğü, ekonomik bağımsızlık anlayışı ile ülkemizi kalkındırmak için daha çok çalışacak, devraldığı bayrağı daha ileri taşıyacaktır. Bu, Ata’mızın bize en anlamlı öğretisidir.

 Milli mücadelenin önderi Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, vatanımız için canını feda etmiş şehitlerimizi rahmet, saygı ve minnetle anıyorum. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum.”

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.