İşte sonuçlar

SİYASET 18.05.2021 - 22:32, Güncelleme: 18.05.2021 - 22:32
 

İşte sonuçlar

Metropoll’ün yaptığı ‘siyasilerin beğeni düzeyi’ anketine göre Erdoğan ile Meral Akşener’in beğeni düzeyi birbirine çok yakın. Akşener medyanda Erdoğan’ın önünde.

haberimizvar.net Metropoll’ün yaptığı ankette Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in beğeni düzeyleri birbirine yakın çıktı. Metropoll Araştırma’nın sahibi Özer Sencar, ‘Türkiye’nin Nabzı’ araştırmasının nisan sonuçlarından ‘siyasilerin beğeni düzeyi’ bölümünü paylaştı. Ankete göre Erdoğan’ın beğeni düzeyi, 0 ila 10 arasından 4.5 olurken, Akşener’inki 4.3 olarak çıktı. Ancak medyanda Akşener, Erdoğan’dan bir puan önde. KILIÇDAROĞLU ÜÇÜNCÜ SIRADA CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun beğeni ortalaması yüzde 3.6 seviyesindeyken, daha sonra yüzde 3.3’le MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli geliyor. Sencar, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanlığı seçimi yönünden medyanın daha önemli olduğu yönündeki bir yoruma da katıldığını belirtti.
Metropoll’ün yaptığı ‘siyasilerin beğeni düzeyi’ anketine göre Erdoğan ile Meral Akşener’in beğeni düzeyi birbirine çok yakın. Akşener medyanda Erdoğan’ın önünde.

haberimizvar.net

Metropoll’ün yaptığı ankette Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in beğeni düzeyleri birbirine yakın çıktı. Metropoll Araştırma’nın sahibi Özer Sencar, ‘Türkiye’nin Nabzı’ araştırmasının nisan sonuçlarından ‘siyasilerin beğeni düzeyi’ bölümünü paylaştı. Ankete göre Erdoğan’ın beğeni düzeyi, 0 ila 10 arasından 4.5 olurken, Akşener’inki 4.3 olarak çıktı. Ancak medyanda Akşener, Erdoğan’dan bir puan önde.

KILIÇDAROĞLU ÜÇÜNCÜ SIRADA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun beğeni ortalaması yüzde 3.6 seviyesindeyken, daha sonra yüzde 3.3’le MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli geliyor. Sencar, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanlığı seçimi yönünden medyanın daha önemli olduğu yönündeki bir yoruma da katıldığını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.