Soylu; derhal istifa!

GÜNDEM 23.05.2021 - 16:01, Güncelleme: 23.05.2021 - 16:01
 

Soylu; derhal istifa!

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Peker'in videolarında ifşa olan İçişleri Bakanı Soylu'yu istifaya davet etti

haberimizvar.net- Sedat Peker’in yayınladı videolarda ifşa olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, tepki çekmeye devam ediyor. CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, eleştiri oklarını yönelttiği Soylu'yu istifaya davet etti.  "Milyonlarca kişinin izlediği, merakla beklediği videolarda aslına bakarsanız yeni olan hiçbir şey yok" diyen Şahin, açıklamasında şunları söyledi: "Siyaset-mafya-ticaret üçgeninin ne tür pis işlere bulaştığını, “Vatan Millet Sakarya” edebiyatıyla insanların mallarına nasıl çöküldüğünü onurlu, namuslu gazeteciler yıllardır yazıp çiziyor. Bu pis ilişkilerin içinde yer alan birisi kalkıp bütün bu iddiaları dile getirince tabi işin rengi bir anda değişti. Süslü Sülüman lakaplı Süleyman Soylu’nun bütün kirli çamaşırları ortalığa saçıldı. Sözde mafyayı, yeraltı örgütlerini tasfiye ettiğini savunan AKP iktidarı meğerse baştan sona Siyaset-mafya-ticaret üçgeninin göbeğinde yer alıyormuş! Onuru gururu olan bir insan dakika o koltukta durmaz! Bu iddiaların yüzde biri bile gerçek ise hiç kimse kalkıp temiz toplumdan, hukuktan adaletten bahsedemez!   Uyuşturucu ile kara para ile, mafya ile anılan birisi devletin güvenliğini sağlaması gereken İçişleri Bakanlığı koltuğunda oturamaz! Cumhuriyet Savcıları gereğini yapmalı, ülkemiz için güvenlik ve beka sorunu haline gelen şahıslar derhal görevlerinden istifa etmelidir!"
CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Peker'in videolarında ifşa olan İçişleri Bakanı Soylu'yu istifaya davet etti

haberimizvar.net- Sedat Peker’in yayınladı videolarda ifşa olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, tepki çekmeye devam ediyor. CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, eleştiri oklarını yönelttiği Soylu'yu istifaya davet etti.  "Milyonlarca kişinin izlediği, merakla beklediği videolarda aslına bakarsanız yeni olan hiçbir şey yok" diyen Şahin, açıklamasında şunları söyledi:


"Siyaset-mafya-ticaret üçgeninin ne tür pis işlere bulaştığını, “Vatan Millet Sakarya” edebiyatıyla insanların mallarına nasıl çöküldüğünü onurlu, namuslu gazeteciler yıllardır yazıp çiziyor. Bu pis ilişkilerin içinde yer alan birisi kalkıp bütün bu iddiaları dile getirince tabi işin rengi bir anda değişti.

Süslü Sülüman lakaplı Süleyman Soylu’nun bütün kirli çamaşırları ortalığa saçıldı. Sözde mafyayı, yeraltı örgütlerini tasfiye ettiğini savunan AKP iktidarı meğerse baştan sona Siyaset-mafya-ticaret üçgeninin göbeğinde yer alıyormuş!

Onuru gururu olan bir insan dakika o koltukta durmaz!

Bu iddiaların yüzde biri bile gerçek ise hiç kimse kalkıp temiz toplumdan, hukuktan adaletten bahsedemez!  


Uyuşturucu ile kara para ile, mafya ile anılan birisi devletin güvenliğini sağlaması gereken İçişleri Bakanlığı koltuğunda oturamaz!

Cumhuriyet Savcıları gereğini yapmalı, ülkemiz için güvenlik ve beka sorunu haline gelen şahıslar derhal görevlerinden istifa etmelidir!"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.