Antalya tuş oldu

YEREL 23.05.2021 - 16:53, Güncelleme: 23.05.2021 - 16:53
 

Antalya tuş oldu

Vatandaşa sokağa çıkmak yasakken, Kumluca yağlı güreşlerinden bir araya gelen ‘ayrıcalıklı’ siyasetçiler ve devlet erkanı şov yaptı. Turuncu renge düşen ve maviye inmeyi hedefleyen turizm kenti Antalya’da bu görüntüler izleyenlere pes dedirtti.

haberimizvar.net- Vatandaşa sokağa çıkma yasağının uygulandığı Pazar günü Kumluca’da yapılan yağlı güreşler hıncahınç doldu. Sokağa çıkana 3 bin 150 lira para cezası kesilirken Kumluca ise siyasetçilerin arenası haline geldi. CHP’li Kumluca Belediyesi tarafından düzenlenen güreşlere CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bütün partilerin milletvekilleri, CHP, AKP ve İyi Parti il başkanları, her partiden belediye başkanı katıldı. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Cengiz ve Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da davetliler arasında yer aldı. AYRICALIKLI SİYASETÇİLER Sokağa çıkma yasağını ihlal edene 3 bin 150 lira ceza verilirken, sahillerin bomboş görüntüsü objektiflere yansırken, adım başı polis kontrolleri dikkat çekerken Kumluca’da devlet erkanı ve her partiden siyasetçilerin şov yapması büyük tepki topladı. Halkın alınan önlemlere riayet etmesi ve 17 günlük ev hapsinden sonra Antalya’nın risk haritasında turuncu renge dönmesinin sevinci Kumluca’daki bu siyasi şovla endişeye dönüştü. En kısa zamanda mavi renge geçmeyi hedefleyen turizmin başkenti Antalya’da yapılan bu gereksiz ve tamamen şov amaçlı organizasyon halkın motivasyonunu da bozdu. Vatandaşa kapının dışına çıkmak bile yasakken siyasi şov katılımcılarına tanınan ‘ayrıcalık’ pandemiye karşı verilen mücadelenin samimiyetine gölge düşürdü.     
Vatandaşa sokağa çıkmak yasakken, Kumluca yağlı güreşlerinden bir araya gelen ‘ayrıcalıklı’ siyasetçiler ve devlet erkanı şov yaptı. Turuncu renge düşen ve maviye inmeyi hedefleyen turizm kenti Antalya’da bu görüntüler izleyenlere pes dedirtti.

haberimizvar.net- Vatandaşa sokağa çıkma yasağının uygulandığı Pazar günü Kumluca’da yapılan yağlı güreşler hıncahınç doldu. Sokağa çıkana 3 bin 150 lira para cezası kesilirken Kumluca ise siyasetçilerin arenası haline geldi. CHP’li Kumluca Belediyesi tarafından düzenlenen güreşlere CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bütün partilerin milletvekilleri, CHP, AKP ve İyi Parti il başkanları, her partiden belediye başkanı katıldı. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Cengiz ve Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da davetliler arasında yer aldı.

AYRICALIKLI SİYASETÇİLER

Sokağa çıkma yasağını ihlal edene 3 bin 150 lira ceza verilirken, sahillerin bomboş görüntüsü objektiflere yansırken, adım başı polis kontrolleri dikkat çekerken Kumluca’da devlet erkanı ve her partiden siyasetçilerin şov yapması büyük tepki topladı. Halkın alınan önlemlere riayet etmesi ve 17 günlük ev hapsinden sonra Antalya’nın risk haritasında turuncu renge dönmesinin sevinci Kumluca’daki bu siyasi şovla endişeye dönüştü. En kısa zamanda mavi renge geçmeyi hedefleyen turizmin başkenti Antalya’da yapılan bu gereksiz ve tamamen şov amaçlı organizasyon halkın motivasyonunu da bozdu. Vatandaşa kapının dışına çıkmak bile yasakken siyasi şov katılımcılarına tanınan ‘ayrıcalık’ pandemiye karşı verilen mücadelenin samimiyetine gölge düşürdü. 
 

 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.