Babanın evine kaçtın!

SİYASET 24.05.2021 - 09:33, Güncelleme: 24.05.2021 - 09:46
 

Babanın evine kaçtın!

Tolga Ağar, Sedat Peker’in iddialarına ‘vatan, devlet, bayrak’ yanıtı verdi. Tolga Ağar’ın asker arkadaşı Ali Aktaş ise Çankırı’da askerlik yapmaya dayanamayıp babası Mehmet Ağar’ın yanına evci çıkmak için naklini Ankara’ya aldırdığını aktardı.

haberimizvar.net- Sedat Peker’in iddialarına, “Biz vatan, devlet, bayrak, namus ve şeref için ölmeyi göze alanların torunlarıyız, çocuklarıyız” diye karşılık veren AKP Milletvekili Zülfü Tolga Ağar’a asker arkadaşı Ali Aktaş’tan yanıt geldi. Tolga Ağar’ın Çankırı’da askerlik yapmaya dayanamayıp babası Mehmet Ağar’ın evine evci çıkmak için kendini Ankara’ya naklettirdiğini söyleyen Aktaş, “Vicdansızlar” dedi. SEDAT PEKER’İN İDDİALARI Elazığ’da iki yıl önce evinde ölü bulunan Kazakistan uyruklu Yeldana Kaharman dosyası, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in iddiaları sonrası yeniden gündeme geldi. Peker, Kaharman’ın Tolga Ağar’ın cinsel saldırısına uğradığını ve şikayetinin ardından ölü bulunduğunu iddia etti. Mehmet Ağar’ın oğlu Tolga Ağar da, “Biz vatan, devlet, bayrak, namus ve şeref için ölmeyi göze alanların torunlarıyız, çocuklarıyız. Varsa aynı şerefte aynı yürekte olan hodri meydan” diye mesaj paylaştı. ‘EVCİ ÇIKMAK İÇİN NAKİL OLDUN’   Saadet Partisi’nin son yerel seçimlerde Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Aktaş ise ‘devrem’ diye seslendiği Ağar’a ilişkin tanıklığını, “Çankırı’da askerlik yapmaya dayanamayıp iki üç gün içinde Ankara’ya babanın yanına evci çıkmak için nakil oldun ya devrem; vatan, devlet, bayrak için nasıl ölmeyi göze alıyorsun hiç anlamadım. Hepiniz gittiniz, ben tek kaldım bölükte vicdansızlar” sözleriyle aktardı.
Tolga Ağar, Sedat Peker’in iddialarına ‘vatan, devlet, bayrak’ yanıtı verdi. Tolga Ağar’ın asker arkadaşı Ali Aktaş ise Çankırı’da askerlik yapmaya dayanamayıp babası Mehmet Ağar’ın yanına evci çıkmak için naklini Ankara’ya aldırdığını aktardı.

haberimizvar.net- Sedat Peker’in iddialarına, “Biz vatan, devlet, bayrak, namus ve şeref için ölmeyi göze alanların torunlarıyız, çocuklarıyız” diye karşılık veren AKP Milletvekili Zülfü Tolga Ağar’a asker arkadaşı Ali Aktaş’tan yanıt geldi. Tolga Ağar’ın Çankırı’da askerlik yapmaya dayanamayıp babası Mehmet Ağar’ın evine evci çıkmak için kendini Ankara’ya naklettirdiğini söyleyen Aktaş, “Vicdansızlar” dedi.

SEDAT PEKER’İN İDDİALARI

Elazığ’da iki yıl önce evinde ölü bulunan Kazakistan uyruklu Yeldana Kaharman dosyası, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in iddiaları sonrası yeniden gündeme geldi. Peker, Kaharman’ın Tolga Ağar’ın cinsel saldırısına uğradığını ve şikayetinin ardından ölü bulunduğunu iddia etti. Mehmet Ağar’ın oğlu Tolga Ağar da, “Biz vatan, devlet, bayrak, namus ve şeref için ölmeyi göze alanların torunlarıyız, çocuklarıyız. Varsa aynı şerefte aynı yürekte olan hodri meydan” diye mesaj paylaştı.

EVCİ ÇIKMAK İÇİN NAKİL OLDUN’

 

Saadet Partisi’nin son yerel seçimlerde Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Aktaş ise ‘devrem’ diye seslendiği Ağar’a ilişkin tanıklığını, “Çankırı’da askerlik yapmaya dayanamayıp iki üç gün içinde Ankara’ya babanın yanına evci çıkmak için nakil oldun ya devrem; vatan, devlet, bayrak için nasıl ölmeyi göze alıyorsun hiç anlamadım. Hepiniz gittiniz, ben tek kaldım bölükte vicdansızlar” sözleriyle aktardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.