Tayfur: Biz korku duvarlarını yıktık

GÜNDEM 29.05.2021 - 12:01, Güncelleme: 29.05.2021 - 12:01
 

Tayfur: Biz korku duvarlarını yıktık

AKP’lilerin Rize’de yaptığı saldırının ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘daha neler olacak neler’ söyleminin ardından İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, ilçe binasına ‘Cesur Yürekli Korkusuz Lider Meral Akşener’ pankartı asarak destek verdi.

haberimizvar.net- İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yapılan saldırı ve tehditkar konuşmaların ardından İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur ve yönetimi, ilçe binasına astıkları pankart ile destek verdiler. Akşener’in cesareti ve adanmışlığıyla Türk gençliğinin ve Türk Milleti’nin asil ruhunu temsil ettiğini ifade eden Başkan Tayfur, “Yürek, öyle sadece erkekte falanda bulunmaz. Hatta öyle kadınlarımızda öyle yürek vardır ki, çoğu erkekte bile bulamazsınız. İşte o güçlü yüreğe sahip Türk kadınlarından biridir Meral Akşener” diye konuştu.  30 YIL ÖNCESİNDEN TANIRIM Ülkenin içerisinde bulunduğu sorunlar sarmalına rağmen, ilçe ilçe, belde belde esnafları ziyaret eden İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yönelik saldırının Cumhurbaşkanı tarafından savunulmasını eleştiren Başkan Tayfur, “Genel Başkanımız önderliğinde yola çıktığımız günden bu yana karşımıza sürekli engel çıkarmak istediler. Bütün engellere rağmen ne Genel Başkanımızı ne de bizleri yıldıramadılar. Sayın Akşener’in kimseden korkusu yok. Kendisini de rahmetli ağabeyi Nihat Gürer’i de 30 yıl öncesinden tanırım. Kimseden korkuları, kimseye de eyvallahları yoktur. Haksızlık karşısında susanlardan değiliz. İktidarın hatalarını görmezden gelip, Türk halkına ihanet edemeyiz” diye konuştu.  SİYASETLERİ AHLAK TANIMIYOR AKP hükümetinin ve yandaşlarının siyaset anlayışının ahlak sınırlarını aştığını vurgulayan Başkan Tayfur, “Yapılan bütün onursuz ve iğrenç saldırılarına rağmen yılmadık, pes etmedik ve hodri meydan diyoruz. İyi ve Cesurlar her geçen gün kar topu gibi büyümeye devam edeceğiz. Yürekli Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in önderliğinde Türk Milleti’ni içerisine düşürülen kumpastan kurtaracağız” dedi. 
AKP’lilerin Rize’de yaptığı saldırının ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘daha neler olacak neler’ söyleminin ardından İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, ilçe binasına ‘Cesur Yürekli Korkusuz Lider Meral Akşener’ pankartı asarak destek verdi.

haberimizvar.net- İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yapılan saldırı ve tehditkar konuşmaların ardından İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur ve yönetimi, ilçe binasına astıkları pankart ile destek verdiler. Akşener’in cesareti ve adanmışlığıyla Türk gençliğinin ve Türk Milleti’nin asil ruhunu temsil ettiğini ifade eden Başkan Tayfur, “Yürek, öyle sadece erkekte falanda bulunmaz. Hatta öyle kadınlarımızda öyle yürek vardır ki, çoğu erkekte bile bulamazsınız. İşte o güçlü yüreğe sahip Türk kadınlarından biridir Meral Akşener” diye konuştu. 
30 YIL ÖNCESİNDEN TANIRIM
Ülkenin içerisinde bulunduğu sorunlar sarmalına rağmen, ilçe ilçe, belde belde esnafları ziyaret eden İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yönelik saldırının Cumhurbaşkanı tarafından savunulmasını eleştiren Başkan Tayfur, “Genel Başkanımız önderliğinde yola çıktığımız günden bu yana karşımıza sürekli engel çıkarmak istediler. Bütün engellere rağmen ne Genel Başkanımızı ne de bizleri yıldıramadılar. Sayın Akşener’in kimseden korkusu yok. Kendisini de rahmetli ağabeyi Nihat Gürer’i de 30 yıl öncesinden tanırım. Kimseden korkuları, kimseye de eyvallahları yoktur. Haksızlık karşısında susanlardan değiliz. İktidarın hatalarını görmezden gelip, Türk halkına ihanet edemeyiz” diye konuştu. 
SİYASETLERİ AHLAK TANIMIYOR
AKP hükümetinin ve yandaşlarının siyaset anlayışının ahlak sınırlarını aştığını vurgulayan Başkan Tayfur, “Yapılan bütün onursuz ve iğrenç saldırılarına rağmen yılmadık, pes etmedik ve hodri meydan diyoruz. İyi ve Cesurlar her geçen gün kar topu gibi büyümeye devam edeceğiz. Yürekli Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in önderliğinde Türk Milleti’ni içerisine düşürülen kumpastan kurtaracağız” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.