Peker bana mesaj göndermişti

GÜNDEM 30.05.2021 - 22:00, Güncelleme: 30.05.2021 - 22:00
 

Peker bana mesaj göndermişti

Can Dündar, Suriye’ye giden TIR’lar konusunda yaptığı haber nedeniyle hapiste yatarken, Sedat Peker’den “Vatana ihanet ettin, asılmayı hak ettin” diye mesaj geldiğini açıkladı.

haberimizvar.net  Sedat Peker’in Suriye’deki El Nusra örgütüne SADAT eliyle silah gönderildiğini söylemesinin ardından, MİT TIR’lar haberi nedeniyle geçmişte cezaevine konulan gazeteci Can Dündar, Peker’in kendisini tehdit ettiğini açıkladı. Özgürüz Radyo’nun YouTube kanalından açıklama yapan Dündar, kendisine hapisteyken suç örgütü lideri Sedat Peker’in not yolladığını ve bu notta “Vatana ihanet ettin, asılmayı hak ettin” şeklinde tehditte bulunduğunu dile getirdi.   ‘ASILMAYI HAK ETTİN’ MESAJI   Gazete Duvar’da yer alan habere göre Can Dündar şunları söyledi: “Ne diyor şimdi Sedat Peker, beni Türkmenlere yolladığım TIR’ların arasına SADAT, kendi TIR’larını ekledi, benim üzerimden El Nusra’ya silah gönderdiler. Biz bunu yazdık diye, başımıza gelmedik kalmadı. Sorgulandık, yargılandık, hapsedildik, kurşunlandık, ailemizden ayrı kaldık, sürgüne geldik. Bütün malvarlığımıza el kondu. Ne vatan hainliğimiz kaldı ne cemaatçiliğimiz. İnfaza da az kalmıştı. Cezavindeyken gelen yazılı mesajı hiç unutmuyorum. ‘Sen vatana ihanet ettin, asılmayı hak ettin’ diyordu. Kimdi yazan biliyor musunuz, Sedat Peker. Sonunda o haberden dolayı 27 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Bugün doğruluğu birinci ağızdan tescillenen haberin bedelini sadece ben değil, o TIR’ları yakalayan savcılar ve yargıçlar da ödedi. Araştıran milletvekilleri de haberi yayınlayan Cumhuriyet gazetesinin bütün yöneticileri de…”
Can Dündar, Suriye’ye giden TIR’lar konusunda yaptığı haber nedeniyle hapiste yatarken, Sedat Peker’den “Vatana ihanet ettin, asılmayı hak ettin” diye mesaj geldiğini açıkladı.

haberimizvar.net

 Sedat Peker’in Suriye’deki El Nusra örgütüne SADAT eliyle silah gönderildiğini söylemesinin ardından, MİT TIR’lar haberi nedeniyle geçmişte cezaevine konulan gazeteci Can Dündar, Peker’in kendisini tehdit ettiğini açıkladı. Özgürüz Radyo’nun YouTube kanalından açıklama yapan Dündar, kendisine hapisteyken suç örgütü lideri Sedat Peker’in not yolladığını ve bu notta “Vatana ihanet ettin, asılmayı hak ettin” şeklinde tehditte bulunduğunu dile getirdi.

 

‘ASILMAYI HAK ETTİN’ MESAJI

 

Gazete Duvar’da yer alan habere göre Can Dündar şunları söyledi: “Ne diyor şimdi Sedat Peker, beni Türkmenlere yolladığım TIR’ların arasına SADAT, kendi TIR’larını ekledi, benim üzerimden El Nusra’ya silah gönderdiler. Biz bunu yazdık diye, başımıza gelmedik kalmadı. Sorgulandık, yargılandık, hapsedildik, kurşunlandık, ailemizden ayrı kaldık, sürgüne geldik. Bütün malvarlığımıza el kondu. Ne vatan hainliğimiz kaldı ne cemaatçiliğimiz. İnfaza da az kalmıştı. Cezavindeyken gelen yazılı mesajı hiç unutmuyorum. ‘Sen vatana ihanet ettin, asılmayı hak ettin’ diyordu. Kimdi yazan biliyor musunuz, Sedat Peker. Sonunda o haberden dolayı 27 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Bugün doğruluğu birinci ağızdan tescillenen haberin bedelini sadece ben değil, o TIR’ları yakalayan savcılar ve yargıçlar da ödedi. Araştıran milletvekilleri de haberi yayınlayan Cumhuriyet gazetesinin bütün yöneticileri de…”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.