Demir gezilerini sürdürüyor

YEREL 31.05.2021 - 17:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 17:14
 

Demir gezilerini sürdürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir gezilerine devam ediyor.

haberimizvar.net- Cumhuriyet Halk Partisi Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir geçtiğimiz günlerde Antalya’nın doğu ilçeleri olan Gazipaşa ve Alanya da bir takım ziyaretlerde bulundu. Başkan Demir, ziyaretleri ile ilgili olarak, “Gazipaşa CHP İlçe Başkamız Ömer Güven ve yönetim kurulu üyelerini parti binasında ziyaret ettik. Daha sonra İlçe Başkanı Güven ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ı makamında ziyaret ettik. CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak ile Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, yönetim kurulu üyeleri ve partilerimizle birlikte parti binamızda bir araya gelerek, ilçelerimiz ve Antalya’mız hakkında fikir alış verişinde bulunduk. Başkanlarımıza misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.  CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir daha sonra CHP Alanya Eski İlçe Başkanı Şevki Türktaş’ı, partili Diş Hekimi Murat Özçelik ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ziyaret ederek, sohbet ettiler.
Cumhuriyet Halk Partisi Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir gezilerine devam ediyor.

haberimizvar.net- Cumhuriyet Halk Partisi Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir geçtiğimiz günlerde Antalya’nın doğu ilçeleri olan Gazipaşa ve Alanya da bir takım ziyaretlerde bulundu. Başkan Demir, ziyaretleri ile ilgili olarak, “Gazipaşa CHP İlçe Başkamız Ömer Güven ve yönetim kurulu üyelerini parti binasında ziyaret ettik. Daha sonra İlçe Başkanı Güven ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ı makamında ziyaret ettik. CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak ile Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, yönetim kurulu üyeleri ve partilerimizle birlikte parti binamızda bir araya gelerek, ilçelerimiz ve Antalya’mız hakkında fikir alış verişinde bulunduk. Başkanlarımıza misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi. 

CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir daha sonra CHP Alanya Eski İlçe Başkanı Şevki Türktaş’ı, partili Diş Hekimi Murat Özçelik ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ziyaret ederek, sohbet ettiler.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.