Genel başkan yardımcısına projeleri anlattılar

SİYASET 01.06.2021 - 12:50, Güncelleme: 01.06.2021 - 12:50
 

Genel başkan yardımcısına projeleri anlattılar

Deva Partisi Kadın Çalışma Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Elif Esen’in online katıldığı kadın politikaları toplantısına bu hafta Konyaaltı İlçe Teşkilatı ev sahipliği yaptı

haberimizvar.net- Deva Antalya Kadın Çalışma Politikaları Başkanlığı, toplantılarını her hafta bir ilçede yapma kararı aldı. Bu bağlamda 2. toplantı Konyaaltı İlçe Teşkilatı’nın ev sahipliğinde yapıldı. Deva Antalya Kadın Çalışma Politikaları Başkanı Nuray Özkul önderliğinde yapılan toplantıya DEVA Kadın Çalışma Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Elif Esen online katıldı.  ESEN BİLGİ VERDİ  Deva Antalya il yönetimdekiler kadınlar, Konyaaltı, Muratpaşa ve Kepez ilçe yönetimindeki kadınların katıldığı toplantıda geleceğe dair hedefleri aktaran Genel Başkan Yardımcısı Esen, halka nasıl dokunulacağı, çalışmalar sırasında nelere dikkat edileceği konusunda bilgi verdi.  İKİ ÖNEMLİ PROJE GELİYOR Verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini söyleyen DEVA Konyaaltı İlçe Başkanı Şafak Çelik, “Oluşturduğumuz sinerji çalışmalarımıza yansıyor. Genel başkan yardımcımız Elif Hanım da bize enerji verdi” dedi. Çelik, Konyaaltı İlçe olarak ‘8-12 yaş çocuklara diş sağlığı taraması’ ve ‘kadın atölyesi’ projesini çok yakında hayata geçireceklerini söyledi. Toplantının sonunda DEVA Konyaaltı Kadın Politikaları Başkanlığı’na atanan Esra Atik’e de yetki belgesi verildi. 
Deva Partisi Kadın Çalışma Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Elif Esen’in online katıldığı kadın politikaları toplantısına bu hafta Konyaaltı İlçe Teşkilatı ev sahipliği yaptı

haberimizvar.net-  Deva Antalya Kadın Çalışma Politikaları Başkanlığı, toplantılarını her hafta bir ilçede yapma kararı aldı. Bu bağlamda 2. toplantı Konyaaltı İlçe Teşkilatı’nın ev sahipliğinde yapıldı. Deva Antalya Kadın Çalışma Politikaları Başkanı Nuray Özkul önderliğinde yapılan toplantıya DEVA Kadın Çalışma Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Elif Esen online katıldı. 

ESEN BİLGİ VERDİ 
Deva Antalya il yönetimdekiler kadınlar, Konyaaltı, Muratpaşa ve Kepez ilçe yönetimindeki kadınların katıldığı toplantıda geleceğe dair hedefleri aktaran Genel Başkan Yardımcısı Esen, halka nasıl dokunulacağı, çalışmalar sırasında nelere dikkat edileceği konusunda bilgi verdi. 
İKİ ÖNEMLİ PROJE GELİYOR
Verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini söyleyen DEVA Konyaaltı İlçe Başkanı Şafak Çelik, “Oluşturduğumuz sinerji çalışmalarımıza yansıyor. Genel başkan yardımcımız Elif Hanım da bize enerji verdi” dedi. Çelik, Konyaaltı İlçe olarak ‘8-12 yaş çocuklara diş sağlığı taraması’ ve ‘ kadın atölyesi’ projesini çok yakında hayata geçireceklerini söyledi. Toplantının sonunda DEVA Konyaaltı Kadın Politikaları Başkanlığı’na atanan Esra Atik’e de yetki belgesi verildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.