Cengiz’den ASAT Spor’a ziyaret

SPOR 01.06.2021 - 13:14, Güncelleme: 01.06.2021 - 13:14
 

Cengiz’den ASAT Spor’a ziyaret

CHP İl Başkanı Nuri Cengiz, ASAT Spor Kulübü’nü ziyaret etti, Kulüp Başkanı Cansel Çevikol Tuncer’den bilgi aldı

haberimizvar.net* CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz,  CHP Antalya Sosyal Politikalar Komisyonu Başkanı Nuran Yılmaz, İl Başkan Yardımcısı Bergizar Burcu ve diğer komisyon üyeleri ile birlikte ASAT  Spor tesislerini ziyaret etti. Cengiz, Kulüp Başkanı Cansel Çevikol Tuncer’den 11 branşta spor faaliyet yürüten ASAT Spor hakkında bilgi aldı. Ziyaretini soysal medyadan paylaşan Cengiz, “Kulüp faaliyetleri, tesisleri ve sporcuları hakkında bizleri bilgilendiren ASAT Spor Kulübü Başkanımız ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterimiz Cansel Çevikol Tuncer'e ve Gençlik ve Spor Daire Başkanımız Türker Ahmet Özay'a; spora ve gençlerimize verdikleri değerden ve misafirperverliklerinden ötürü çok teşekkür ederiz” dedi.
CHP İl Başkanı Nuri Cengiz, ASAT Spor Kulübü’nü ziyaret etti, Kulüp Başkanı Cansel Çevikol Tuncer’den bilgi aldı

haberimizvar.net*  CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz,  CHP Antalya Sosyal Politikalar Komisyonu Başkanı Nuran Yılmaz, İl Başkan Yardımcısı Bergizar Burcu ve diğer komisyon üyeleri ile birlikte ASAT  Spor tesislerini ziyaret etti. Cengiz, Kulüp Başkanı Cansel Çevikol Tuncer’den 11 branşta spor faaliyet yürüten ASAT Spor hakkında bilgi aldı. Ziyaretini soysal medyadan paylaşan Cengiz, “Kulüp faaliyetleri, tesisleri ve sporcuları hakkında bizleri bilgilendiren ASAT Spor Kulübü Başkanımız ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterimiz Cansel Çevikol Tuncer'e ve Gençlik ve Spor Daire Başkanımız Türker Ahmet Özay'a; spora ve gençlerimize verdikleri değerden ve misafirperverliklerinden ötürü çok teşekkür ederiz” dedi.



Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.