Erdoğan’ın adayı Çavuşoğlu olur

SİYASET 02.06.2021 - 10:04, Güncelleme: 02.06.2021 - 10:04
 

Erdoğan’ın adayı Çavuşoğlu olur

Erdoğan’ın üçüncü kez aday olamayacağını söyleyen Yeniçağ yazarı Orhan Uğuroğlu, AKP kulislerinde cumhurbaşkanı adaylığı için en çok Mevlüt Çavuşoğlu isminin geçtiğini yazdı

HABERİMİZVAR – Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın üçüncü kez Cumhurbaşkanlığı’na seçilemeyeceğini ifade eden Yeniçağ yazarı Orhan Uğuroğlu, dünkü yazısında kulislerde konuşulanlara yer verdi. Uğuroğlu, “Erdoğan aday olamayacağına göre AKP ya da Cumhur İttifakı kimi aday yapar?” sorusunu gündeme getirdiği yazısında, şunları kaydetti: ALBAYRAK, YILDIRIM VE SOYLU OLMAZ “Berat Albayrak Merkez Bankası kaynaklarını eritip ‘128 milyar nerede?’ sorusu nedeniyle şansını kaybetti. Binali Yıldırım ile Süleyman Soylu’yu ise Sedat Peker harcadı. Devlet Bahçeli deseniz o iktidar olmaktan çoktan vazgeçti. Ben AKP kulislerinde en çok adı geçen ismi açıklayacağım: Mevlüt Çavuşoğlu”. 
Erdoğan’ın üçüncü kez aday olamayacağını söyleyen Yeniçağ yazarı Orhan Uğuroğlu, AKP kulislerinde cumhurbaşkanı adaylığı için en çok Mevlüt Çavuşoğlu isminin geçtiğini yazdı

HABERİMİZVAR – Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın üçüncü kez Cumhurbaşkanlığı’na seçilemeyeceğini ifade eden Yeniçağ yazarı Orhan Uğuroğlu, dünkü yazısında kulislerde konuşulanlara yer verdi. Uğuroğlu, “ Erdoğan aday olamayacağına göre AKP ya da Cumhur İttifakı kimi aday yapar?” sorusunu gündeme getirdiği yazısında, şunları kaydetti:

ALBAYRAK, YILDIRIM VE SOYLU OLMAZ

“Berat Albayrak Merkez Bankası kaynaklarını eritip ‘128 milyar nerede?’ sorusu nedeniyle şansını kaybetti. Binali Yıldırım ile Süleyman Soylu’yu ise Sedat Peker harcadı. Devlet Bahçeli deseniz o iktidar olmaktan çoktan vazgeçti. Ben AKP kulislerinde en çok adı geçen ismi açıklayacağım: Mevlüt Çavuşoğlu”. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.