Erdoğan’dan itiraf!

GÜNDEM 02.06.2021 - 13:22, Güncelleme: 02.06.2021 - 13:22
 

Erdoğan’dan itiraf!

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın üç doz aşı yaptırdığını söylemesinin ardından 'torpilli aşı' iddialarının doğrulandığını söyledi.

haberimizvar.net- Bugüne kadar iki doz aşı olduğu bilinen Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT 1 ve TRT Haber’in ortak yayınında “Üç doz aşı oldum” ifadesini kullandı. CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, geçen yıl aralık ayında dile getirdikleri “AKP’liler el altından aşı oluyor” iddialarının doğrulandığını belirterek şunları söyledi: Aralık ayının başında aşının aslında Türkiye’ye çoktan geldiğini ve bazı AKP’lilerin el altından aşı olduğunu iddia etmiştik. AKP’liler bu iddiamızı reddetmişti. Oysa dün Cumhurbaşkanı “3. doz aşımı oldum” sözleriyle bizi doğrulamış oldu. Çünkü kamuoyu bugüne kadar Erdoğan’ın 14 Ocak ve 11 Şubat tarihlerinde olmak üzere toplam 2 doz aşı vurulduğunu biliyordu. "AKP HALK SAĞLIĞI SUÇU İŞLİYOR" 3’üncü doz aşının yapılabilmesi için 2’nci dozun üzerinden 6 ay geçmesi gerekiyor. Bu durumda Erdoğan’a 14 Ocak’ta kameralar karşısında göstermelik bir aşı mı yapıldı? Demek ki, Erdoğan, çok önceden ilk doz aşısını oldu. Yani tam da bizim iddia ettiğimiz gibi, Türkiye’ye ilk aşı söylendiği gibi 30 Aralık’ta değil, çok önceden geldi ve AKP’liler herkesten önce aşılandı. COVID nedeniyle bugüne kadar binlerce insanımızı, yüzlerce sağlık çalışanımızı kaybettik. Beceriksizlik ve rant hırsı yüzünden Türkiye’ye büyük bedeller ödettiren AKP iktidarı, halk sağlığı suçu işlemeye devam ediyor.
CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın üç doz aşı yaptırdığını söylemesinin ardından 'torpilli aşı' iddialarının doğrulandığını söyledi.

haberimizvar.net- Bugüne kadar iki doz aşı olduğu bilinen Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT 1 ve TRT Haber’in ortak yayınında “Üç doz aşı oldum” ifadesini kullandı. CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, geçen yıl aralık ayında dile getirdikleri “AKP’liler el altından aşı oluyor” iddialarının doğrulandığını belirterek şunları söyledi:

Aralık ayının başında aşının aslında Türkiye’ye çoktan geldiğini ve bazı AKP’lilerin el altından aşı olduğunu iddia etmiştik. AKP’liler bu iddiamızı reddetmişti. Oysa dün Cumhurbaşkanı “3. doz aşımı oldum” sözleriyle bizi doğrulamış oldu. Çünkü kamuoyu bugüne kadar Erdoğan’ın 14 Ocak ve 11 Şubat tarihlerinde olmak üzere toplam 2 doz aşı vurulduğunu biliyordu.

"AKP HALK SAĞLIĞI SUÇU İŞLİYOR"
3’üncü doz aşının yapılabilmesi için 2’nci dozun üzerinden 6 ay geçmesi gerekiyor. Bu durumda Erdoğan’a 14 Ocak’ta kameralar karşısında göstermelik bir aşı mı yapıldı? Demek ki, Erdoğan, çok önceden ilk doz aşısını oldu. Yani tam da bizim iddia ettiğimiz gibi, Türkiye’ye ilk aşı söylendiği gibi 30 Aralık’ta değil, çok önceden geldi ve AKP’liler herkesten önce aşılandı. COVID nedeniyle bugüne kadar binlerce insanımızı, yüzlerce sağlık çalışanımızı kaybettik. Beceriksizlik ve rant hırsı yüzünden Türkiye’ye büyük bedeller ödettiren AKP iktidarı, halk sağlığı suçu işlemeye devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.