Döşemealtı’dan çiftçiye yardım eli

YEREL 04.06.2021 - 11:34, Güncelleme: 04.06.2021 - 11:34
 

Döşemealtı’dan çiftçiye yardım eli

Döşemealtı Belediyesi Haziran ayı meclisinde Kovanlık, Ilıca, Kevşirler ve Ekşili mahallelerinde çıkan yangında zarar gören 70 çiftçiye Döşemealtı Belediyesi yardım elini uzattı.

haberimizvar.net- Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, geçtiğimiz günlerde Kovanlık, Ilıca ve Kevşirler mahallelerinde çıkan yangında zarar gören aileleri ziyaret etmiş ve yaraların sarılacağını söylemişti. Haziran Ayı ilk Meclis toplantısında CHP’li Belediye Meclis üyesi grup sözcüsü Ali Acır mağdur olan çiftçilere yardım edilmesi konusunda önerge verdi. Oylamaya geçildi CHP, AKP, İYİ Parti, MHP ve Bağımsız meclis üyeleri oy birliğiyle kabul ederek Plan Bütçe Komisyonu’na havale ettiler.  KÖYLÜ MİLLETİN EFENDİSİDİR 1 Mart 1922 tarihinde, TBMM Üçüncü Toplanma Yılı Açış Konuşmasından Ulu Önder Büyük Atatürk’ün, "Türkiye’nin gerçek sahibi ve efendisi, gerçek üretici olan köylüdür” sözlerine dikkat çeken Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, “Bu sözlerin her zaman arkasındayız. Üretici olan köylülerimizin ve çiftçilerimizin yanındayız. Tüketici bir Dünya’da üretici köylü ve çiftçi olmamasını düşünmek bile istemiyorum. İlçe halkımızı kooperatifçilik konusunda teşvik etmek için de elimizden geleni yapıyoruz.  Ülkemiz ancak  üretici bir toplumla kalkındırabiliriz” dedi
Döşemealtı Belediyesi Haziran ayı meclisinde Kovanlık, Ilıca, Kevşirler ve Ekşili mahallelerinde çıkan yangında zarar gören 70 çiftçiye Döşemealtı Belediyesi yardım elini uzattı.

haberimizvar.net- Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, geçtiğimiz günlerde Kovanlık, Ilıca ve Kevşirler mahallelerinde çıkan yangında zarar gören aileleri ziyaret etmiş ve yaraların sarılacağını söylemişti. Haziran Ayı ilk Meclis toplantısında CHP’li Belediye Meclis üyesi grup sözcüsü Ali Acır mağdur olan çiftçilere yardım edilmesi konusunda önerge verdi. Oylamaya geçildi CHP, AKP, İYİ Parti, MHP ve Bağımsız meclis üyeleri oy birliğiyle kabul ederek Plan Bütçe Komisyonu’na havale ettiler. 
KÖYLÜ MİLLETİN EFENDİSİDİR
1 Mart 1922 tarihinde, TBMM Üçüncü Toplanma Yılı Açış Konuşmasından Ulu Önder Büyük Atatürk’ün, "Türkiye’nin gerçek sahibi ve efendisi, gerçek üretici olan köylüdür” sözlerine dikkat çeken Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, “Bu sözlerin her zaman arkasındayız. Üretici olan köylülerimizin ve çiftçilerimizin yanındayız. Tüketici bir Dünya’da üretici köylü ve çiftçi olmamasını düşünmek bile istemiyorum. İlçe halkımızı kooperatifçilik konusunda teşvik etmek için de elimizden geleni yapıyoruz.  Ülkemiz ancak  üretici bir toplumla kalkındırabiliriz” dedi


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.