ASAT Genel Kurulu'nda ortak karar

GÜNDEM 04.06.2021 - 12:57, Güncelleme: 04.06.2021 - 12:57
 

ASAT Genel Kurulu'nda ortak karar

Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürlüğü Genel Kurulu'nda isimler, partilerin ortak kararıyla belirlendi.

haberimizvar.net- ASAT Genel Kurulu, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası'nda yapıldı. 15 gündem maddesiyle toplanan Genel Kurul, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda Genel Kurul'un Divan Katibi, Başkan Vekilliği, Plan Bütçe Komisyonu ve denetçi üye seçimleri yapıldı. Genel Kurul'da yapılan seçimde bütün partiler arasında ittifak sağlandı. ASAT Genel Kurul'da Büyükşehir divanı aynı şekilde ASAT divanı olarak kabul edilirken, iki asil ve iki yedek divan kâtipliği için seçim yapıldı. Oylama sonucunda Büşra Özdemir ve Kerem Kaya Turan divan kâtibi; Mustafa Baskak ve Binnaz Büyükkurt yedek divan kâtibi olarak seçildi. ASAT Meclisi 1'nci Başkanvekili Abdurrahman Yılmaz, 2'nci Başkanvekili Yusuf Emre Ertuğan oldu. Plan ve Bütçe komisyonu üyeliğine Zafer Tan, Mehmet Yüksel, Mehmet Tufan, Batuhan Mutlu Engin, Mustafa Bilici, Abdurrahman Yılmaz, Levent Konur, Serhat Demir ve Avni Atay oy birliğiyle seçildi. Denetçi olarak Mehmet Tufan ve Mehmet Yüksel seçilirken Şevket Korkut ve Erkan Demirci yedek denetçi olarak yer aldı. ASAT Genel Kurulu'nda 2020 mali yılı Bütçe ve Kesin Hesabı kabul edilirken 2020 yılı Faaliyet Raporu oy birliği ile geçti.
Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürlüğü Genel Kurulu'nda isimler, partilerin ortak kararıyla belirlendi.

haberimizvar.net-  ASAT Genel Kurulu, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası'nda yapıldı. 15 gündem maddesiyle toplanan Genel Kurul, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda Genel Kurul'un Divan Katibi, Başkan Vekilliği, Plan Bütçe Komisyonu ve denetçi üye seçimleri yapıldı. Genel Kurul'da yapılan seçimde bütün partiler arasında ittifak sağlandı.

ASAT Genel Kurul'da Büyükşehir divanı aynı şekilde ASAT divanı olarak kabul edilirken, iki asil ve iki yedek divan kâtipliği için seçim yapıldı. Oylama sonucunda Büşra Özdemir ve Kerem Kaya Turan divan kâtibi; Mustafa Baskak ve Binnaz Büyükkurt yedek divan kâtibi olarak seçildi. ASAT Meclisi 1'nci Başkanvekili Abdurrahman Yılmaz, 2'nci Başkanvekili Yusuf Emre Ertuğan oldu. Plan ve Bütçe komisyonu üyeliğine Zafer Tan, Mehmet Yüksel, Mehmet Tufan, Batuhan Mutlu Engin, Mustafa Bilici, Abdurrahman Yılmaz, Levent Konur, Serhat Demir ve Avni Atay oy birliğiyle seçildi. Denetçi olarak Mehmet Tufan ve Mehmet Yüksel seçilirken Şevket Korkut ve Erkan Demirci yedek denetçi olarak yer aldı.

ASAT Genel Kurulu'nda 2020 mali yılı Bütçe ve Kesin Hesabı kabul edilirken 2020 yılı Faaliyet Raporu oy birliği ile geçti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.