Büfeleri biz büyütmedik

YEREL 07.06.2021 - 16:22, Güncelleme: 07.06.2021 - 16:22
 

Büfeleri biz büyütmedik

Büyükşehir Belediye Meclisinde Lara plajında Ekdağ’a ait 5 büfenin 42 metre kareden 84 metre kareye yükseltilmesine AKP’li Çetin itiraz etti. Çetin’e cevap veren Böcek, “Büfeleri biz büyütmedik” dedi

haberimizvarnet- Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi 97 madde ile toplandı. Meclisin ilgili maddesinde Lara plajında Büyükşehir Belediyesi iştiraki şirketi Ekdağ’a ait olan 5 büfenin 42 metre kareden 84 metre kareye yükseltilmesi görüşüldü. Oylama öncesi söz alan AKP grup sözcüsü Ali Çetin, “Büfeler büyütülerek restorana dönmesin” itirazında bulundu.  Çetin’e cevap veren Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Buradaki büfeleri biz büyütmedik.  Göreve geldiğimizde böyleydi. 1 sene sonra yıkacağım ama o tarihe kadar hiçbir şey yapamıyoruz” dedi. Madde oy çokluğu ile kabul edildi. ÇOK BEKLERSİN  Gündemin 7. Maddesinde yine söz alan AKP’li Çetin, Demre’de yapılan sulama suyu projesiyle ilgili, “Devam eden projeyi yeniymiş gibi duyurdunuz. Ama merak etmeyin sizden sonra sizin yarım bıraktığınız projeleri biz tamamlayacağız” dedi. Böcek ise bu sözlere, “Çok beklersiniz” diye cevap verdi. Böcek’in sözleri salonda gülüşmelere neden oldu.
Büyükşehir Belediye Meclisinde Lara plajında Ekdağ’a ait 5 büfenin 42 metre kareden 84 metre kareye yükseltilmesine AKP’li Çetin itiraz etti. Çetin’e cevap veren Böcek, “Büfeleri biz büyütmedik” dedi

haberimizvarnet- Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi 97 madde ile toplandı. Meclisin ilgili maddesinde Lara plajında Büyükşehir Belediyesi iştiraki şirketi Ekdağ’a ait olan 5 büfenin 42 metre kareden 84 metre kareye yükseltilmesi görüşüldü. Oylama öncesi söz alan AKP grup sözcüsü Ali Çetin, “Büfeler büyütülerek restorana dönmesin” itirazında bulundu. 

Çetin’e cevap veren Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Buradaki büfeleri biz büyütmedik.  Göreve geldiğimizde böyleydi. 1 sene sonra yıkacağım ama o tarihe kadar hiçbir şey yapamıyoruz” dedi. Madde oy çokluğu ile kabul edildi.

ÇOK BEKLERSİN 
Gündemin 7. Maddesinde yine söz alan AKP’li Çetin, Demre’de yapılan sulama suyu projesiyle ilgili, “Devam eden projeyi yeniymiş gibi duyurdunuz. Ama merak etmeyin sizden sonra sizin yarım bıraktığınız projeleri biz tamamlayacağız” dedi. Böcek ise bu sözlere, “Çok beklersiniz” diye cevap verdi. Böcek’in sözleri salonda gülüşmelere neden oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.