Cumhuriyetin delikanlıları buluştu

YEREL 12.06.2021 - 17:07, Güncelleme: 12.06.2021 - 17:16
 

Cumhuriyetin delikanlıları buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya 65 yaş üstü üyeleriyle Çağdaş Yaşam Lokalin’de buluştu.

haberimizvar.net- Uzun süredir pandemiden dolayı görüşemeyen 65 yaş üstü CHP’liler bir araya geldi. Organizasyonu yapan Recep Durmasür, “ Partimizin geçmişinde büyük görevlere imza atmış belediye başkanı, milletvekili, ilçe başkanı,il bakşanı, yöneticilik yapmış insanlar uzun süre görüşemeyince böyle bir yemek organize etmek istedik.” dedi. Pandemi kurallarına uygun şekilde toplandıklarının altını çizen Durmasür, gelişen olaylara göre buluşmaların artacağını söyledi. Buluşmaya katılan Antalya milletvekillerinden Aydın Özer ve Rafet Zeybek, Recep Durmasür’e teşekkür etti. ‘UZUN ZAMANDIR GÖRÜŞEMİYORDUK’ Bu buluşma bizler açısından önemliydi burada bulunmaktan mutluyum diye sözlerine başlayan CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer, “Uzun zamandır görüşemediğimiz büyüklerimizle bir araya gelmek, Partinin ileriye dönük onlardan alacağı birçok tecrübeler ve dersler var. Bu açıdan da bu buluşma bizler için çok önemli. Aktif siyaset yapan ve daha önce siyaset yapmış büyüklerimizin bir araya gelmesi parti için çok büyük bir iş.” dedi. ‘TECRÜBELERDEN YARALANMALIYIZ’ CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, “Geçmiş dönemdeki aktif siyasetçilerle bir araya geleceğimizin haberini alınca tecrübelerinden yararlanmak bizim için çok değerli. Yaşanır Türkiye’ye hep birlikte gidiyoruz. Artık İktidar adayıyız. Millet İttifakı olarak yapılacak ilk seçimlerde iktidardayız.”  şeklinde konuştu.  
Cumhuriyet Halk Partisi Antalya 65 yaş üstü üyeleriyle Çağdaş Yaşam Lokalin’de buluştu.

haberimizvar.net- Uzun süredir pandemiden dolayı görüşemeyen 65 yaş üstü CHP’liler bir araya geldi. Organizasyonu yapan Recep Durmasür, “ Partimizin geçmişinde büyük görevlere imza atmış belediye başkanı, milletvekili, ilçe başkanı,il bakşanı, yöneticilik yapmış insanlar uzun süre görüşemeyince böyle bir yemek organize etmek istedik.” dedi. Pandemi kurallarına uygun şekilde toplandıklarının altını çizen Durmasür, gelişen olaylara göre buluşmaların artacağını söyledi.

Buluşmaya katılan Antalya milletvekillerinden Aydın Özer ve Rafet Zeybek, Recep Durmasür’e teşekkür etti.

‘UZUN ZAMANDIR GÖRÜŞEMİYORDUK’

Bu buluşma bizler açısından önemliydi burada bulunmaktan mutluyum diye sözlerine başlayan CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer, “Uzun zamandır görüşemediğimiz büyüklerimizle bir araya gelmek, Partinin ileriye dönük onlardan alacağı birçok tecrübeler ve dersler var. Bu açıdan da bu buluşma bizler için çok önemli. Aktif siyaset yapan ve daha önce siyaset yapmış büyüklerimizin bir araya gelmesi parti için çok büyük bir iş.” dedi.

‘TECRÜBELERDEN YARALANMALIYIZ’

CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, “Geçmiş dönemdeki aktif siyasetçilerle bir araya geleceğimizin haberini alınca tecrübelerinden yararlanmak bizim için çok değerli. Yaşanır Türkiye’ye hep birlikte gidiyoruz. Artık İktidar adayıyız. Millet İttifakı olarak yapılacak ilk seçimlerde iktidardayız.”  şeklinde konuştu.

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.