Soylu savcılığa bilgi verdi

GÜNDEM 17.06.2021 - 13:36, Güncelleme: 17.06.2021 - 13:36
 

Soylu savcılığa bilgi verdi

İçişleri Bakanı Soylu, Sedat Peker’den 10 bin dolar aldığını iddia ettiği siyasetçi ile ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na bilgi verdi.

haberimizvar.net-  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’den 10 bin dolar maaş aldığını iddia ettiği siyasetçi ile ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na bilgi verdi. Bakan Soylu’nun, Meclis Başkanı Mustafa Şentop ile dün gerçekleştirdiği görüşmede 10 bin dolar alan siyasetçinin, 600 milletvekilinden biri olmadığını söylediği de öğrenildi.  
İçişleri Bakanı Soylu, Sedat Peker’den 10 bin dolar aldığını iddia ettiği siyasetçi ile ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na bilgi verdi.

haberimizvar.net-   İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’den 10 bin dolar maaş aldığını iddia ettiği siyasetçi ile ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na bilgi verdi. Bakan Soylu’nun, Meclis Başkanı Mustafa Şentop ile dün gerçekleştirdiği görüşmede 10 bin dolar alan siyasetçinin, 600 milletvekilinden biri olmadığını söylediği de öğrenildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.