Saldırganın yanında iki kişi daha vardı

GÜNDEM 17.06.2021 - 14:39, Güncelleme: 17.06.2021 - 14:39
 

Saldırganın yanında iki kişi daha vardı

HDP’li Ertuğrul Kürkçü, İzmir binasına saldıran Onur Gencer’in yanında iki kişi daha yer aldığını ve kaçtıklarını öne sürdü. Onur Gencer’in Suriye’de çekilmiş silahlı fotoğrafları ve ırkçı paylaşımları ortaya çıktı.

haberimizvar.net- Halkların Demokratik Partisi (HDP) İzmir il binasını ateşe verip Deniz Poyraz’ı katleden saldırgan Onur Gencer’in sosyal medya hesabından alınan silahlı fotoğrafları SYKP İzmir hesabından yayınlandı. Bir fotoğrafın Suriye’deki Menbic’ten çekildiğine ilişkin not olduğu görüldü. Gencer’in 21 Şubat 2020’de Menbic’ten “Suriye hatırası” notuyla paylaştığı fotoğrafın ardından “Görev dönüşü” diye Antep’ten fotolar paylaşması dikkat çekti. Gencer’in 1 gün önce sosyal medya hesabından tehditler ve ırkçı paylaşımlar yaptığı da anlaşıldı. YANINDA İKİ KİŞİ DAHA VARDI HDP Onursal Başkanı Ertuğrul Kürkçü, Twitter hesabından Onur Gencer’in fotoğrafını paylaşarak, “Cinayetin ayrıntıları geliyor... 3 silahlı içeri giriyor. O sırada tesadüfen sadece mutfakta çalışan genç HDP’li kadın Deniz Poyraz var. Onu ateş ederek öldürüyorlar. Binayı yakmaya çalışıyorlar. 2 saldırgan kaçıyor. Yakalanan Onur Gencer’in profili çok şey anlatıyor” diye yazdı. 
HDP’li Ertuğrul Kürkçü, İzmir binasına saldıran Onur Gencer’in yanında iki kişi daha yer aldığını ve kaçtıklarını öne sürdü. Onur Gencer’in Suriye’de çekilmiş silahlı fotoğrafları ve ırkçı paylaşımları ortaya çıktı.

haberimizvar.net- Halkların Demokratik Partisi (HDP) İzmir il binasını ateşe verip Deniz Poyraz’ı katleden saldırgan Onur Gencer’in sosyal medya hesabından alınan silahlı fotoğrafları SYKP İzmir hesabından yayınlandı. Bir fotoğrafın Suriye’deki Menbic’ten çekildiğine ilişkin not olduğu görüldü. Gencer’in 21 Şubat 2020’de Menbic’ten “Suriye hatırası” notuyla paylaştığı fotoğrafın ardından “Görev dönüşü” diye Antep’ten fotolar paylaşması dikkat çekti. Gencer’in 1 gün önce sosyal medya hesabından tehditler ve ırkçı paylaşımlar yaptığı da anlaşıldı.

YANINDA İKİ KİŞİ DAHA VARDI

HDP Onursal Başkanı Ertuğrul Kürkçü, Twitter hesabından Onur Gencer’in fotoğrafını paylaşarak, “Cinayetin ayrıntıları geliyor... 3 silahlı içeri giriyor. O sırada tesadüfen sadece mutfakta çalışan genç HDP’li kadın Deniz Poyraz var. Onu ateş ederek öldürüyorlar. Binayı yakmaya çalışıyorlar. 2 saldırgan kaçıyor. Yakalanan Onur Gencer’in profili çok şey anlatıyor” diye yazdı. 

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.