ÖSYM’nin para oyunu

GÜNDEM 23.06.2021 - 16:54, Güncelleme: 23.06.2021 - 17:15
 

ÖSYM’nin para oyunu

KPSS’ye girmek için gerekli 130 TL’yi bankaya yatıran bir öğrenci, ÖSYM tarafından ücretin yatırılmadığına dair bilgi alınca aynı ücreti ikinci kez yatırmak zorunda kaldı. Dekontla birlikte ÖSYM’ye itirazda bulunan öğrenci, tüm çabasına rağmen fazladan yatırdığı ücreti geri alamadı

haberimizvar.net- Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen KPSS sınavı ağustos ayında yapılacak. Sınava girmek için başvurular sona erdi. Sınava girmek için bankaya 130 TL yatırılması şartını yerine getiren bir öğrenci, para yatırma işlemi sırasında oluşan sorun nedeniyle ÖSYM’ye başvurdu. 130 liranın bankadan çekildiğini belirten öğrenci, ilgili banka dekontunu da ÖSYM’ye  bildirdi.  ÖSYM’den ise, özetle paranın yatırılmadığına dair cevap geldi. Öğrenci, sınavı kaçırmamak için ikinci kez bankaya 130 TL yatırdı. ÖSYM’ye durumu bildirmesine rağmen cevap alamadığın söyleyen öğrenci, “Resmi olarak yatırdığım para ortada. Dekont ortada. Ama ÖSYM suçu bankaya atıyor. Bankayla görüştüm, onlarda paranın yatırıldığını ve kendilerini ilgilendiren bir durum olmadığını söylediler. Ara yerde 130 liram gitti. Belki küçük bir rakam gibi görünebilir fakat benim gibi çok kişinin bu konuda mağdur olduğunu duydum” dedi.  Üniversite öğrencisi, duruma çözüm getirilmesini istedi.  Öğrencin bankaya yatırdığı para dekontu: ÖSYM tarafından gelen cevap:      
KPSS’ye girmek için gerekli 130 TL’yi bankaya yatıran bir öğrenci, ÖSYM tarafından ücretin yatırılmadığına dair bilgi alınca aynı ücreti ikinci kez yatırmak zorunda kaldı. Dekontla birlikte ÖSYM’ye itirazda bulunan öğrenci, tüm çabasına rağmen fazladan yatırdığı ücreti geri alamadı

haberimizvar.net- Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen KPSS sınavı ağustos ayında yapılacak. Sınava girmek için başvurular sona erdi. Sınava girmek için bankaya 130 TL yatırılması şartını yerine getiren bir öğrenci, para yatırma işlemi sırasında oluşan sorun nedeniyle ÖSYM’ye başvurdu. 130 liranın bankadan çekildiğini belirten öğrenci, ilgili banka dekontunu da ÖSYM’ye  bildirdi. 

ÖSYM’den ise, özetle paranın yatırılmadığına dair cevap geldi. Öğrenci, sınavı kaçırmamak için ikinci kez bankaya 130 TL yatırdı. ÖSYM’ye durumu bildirmesine rağmen cevap alamadığın söyleyen öğrenci, “Resmi olarak yatırdığım para ortada. Dekont ortada. Ama ÖSYM suçu bankaya atıyor. Bankayla görüştüm, onlarda paranın yatırıldığını ve kendilerini ilgilendiren bir durum olmadığını söylediler. Ara yerde 130 liram gitti. Belki küçük bir rakam gibi görünebilir fakat benim gibi çok kişinin bu konuda mağdur olduğunu duydum” dedi. 

Üniversite öğrencisi, duruma çözüm getirilmesini istedi. 
Öğrencin bankaya yatırdığı para dekontu:

ÖSYM tarafından gelen cevap:
 

 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.