Kumluca'da kaza: 2 yaralı

GÜNDEM 24.06.2021 - 11:31, Güncelleme: 24.06.2021 - 11:31
 

Kumluca'da kaza: 2 yaralı

Antalya'nın Kumluca ilçesinde otomobilin aydınlatma direğine çarptığı kazada 2 kişi yaralandı.

haberimizvar.net- Kumluca'ya bağlı Temel Eğitim Mahallesi'nde, Kenan Işık'ın (22) kullandığı 07 HN 631 plakalı otomobil dün gece kontrolden çıkarak, aydınlatma direğine çarptı. Otomobilde bulunan Kenan Işık ve Süleyman Kumru (21) hafif yaralandı. Çarpmanın etkisiyle alev alan otomobil, diğer yolcuların yangın tüpüyle müdahalesi sonucu söndürüldü. İhbar üzerine kaza yerine polis, itfaiye ve ambulans sevk edildi. Yaralılar Kumluca Devlet Hastanesine sevk edilerek tedaviye alındı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.
Antalya'nın Kumluca ilçesinde otomobilin aydınlatma direğine çarptığı kazada 2 kişi yaralandı.

haberimizvar.net- Kumluca'ya bağlı Temel Eğitim Mahallesi'nde, Kenan Işık'ın (22) kullandığı 07 HN 631 plakalı otomobil dün gece kontrolden çıkarak, aydınlatma direğine çarptı. Otomobilde bulunan Kenan Işık ve Süleyman Kumru (21) hafif yaralandı. Çarpmanın etkisiyle alev alan otomobil, diğer yolcuların yangın tüpüyle müdahalesi sonucu söndürüldü.

İhbar üzerine kaza yerine polis, itfaiye ve ambulans sevk edildi. Yaralılar Kumluca Devlet Hastanesine sevk edilerek tedaviye alındı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.