Böcek CHP İl binasında

YEREL 28.06.2021 - 14:24, Güncelleme: 28.06.2021 - 14:46
 

Böcek CHP İl binasında

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP İl Başkanlığı’nı ziyaret etti

haberiizvar.net- Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ziyaret turunda CHP İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Böcek7i misafir eden İl Başkanı Nuri Cengiz, “Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek, İl Başkanlığımızı ziyaret ederek bana ve yönetim kurulu üyelerime başarı dileklerini iletti. Başkanımızla çalışmalarımız hakkında, belediyemizin projeleri hakkında, Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak pandemi sürecinde izlenen sosyal belediyecilik politikasının başarısı hakkında değerlendirmelerde bulunduk” dedi.  “Halkın her geçen gün çığ gibi büyüyen çağrılarıyla birlikte daha da yaklaşmakta olduğumuz genel seçimlere; her an iktidar olacakmışçasına hazır bulunmamız lazım” diyen Cengiz, “İktidara giden yolda daha sağlam adımlarla yürüyebilmek adına belediyelerimizin özellikle pandemi sürecinde gösterdikleri insan odaklı, sosyal belediyecilik anlayışını; Cumhuriyet Halk Partisi örgütleri olarak halkımıza en doğru, en parlak şekilde yansıtmamız gerekmektedir! İl Yönetim Kurulumuzun ardından İl Gençlik Kollarımızı ve İl Kadın Kollarımızı da ziyaret ederek birliktelik mesajı veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek'e nazik ziyaretlerinden ötürü çok teşekkür ederim” diye konuştu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP İl Başkanlığı’nı ziyaret etti

haberiizvar.net- Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ziyaret turunda CHP İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Böcek7i misafir eden İl Başkanı Nuri Cengiz, “Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek, İl Başkanlığımızı ziyaret ederek bana ve yönetim kurulu üyelerime başarı dileklerini iletti. Başkanımızla çalışmalarımız hakkında, belediyemizin projeleri hakkında, Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak pandemi sürecinde izlenen sosyal belediyecilik politikasının başarısı hakkında değerlendirmelerde bulunduk” dedi. 


“Halkın her geçen gün çığ gibi büyüyen çağrılarıyla birlikte daha da yaklaşmakta olduğumuz genel seçimlere; her an iktidar olacakmışçasına hazır bulunmamız lazım” diyen Cengiz, “İktidara giden yolda daha sağlam adımlarla yürüyebilmek adına belediyelerimizin özellikle pandemi sürecinde gösterdikleri insan odaklı, sosyal belediyecilik anlayışını; Cumhuriyet Halk Partisi örgütleri olarak halkımıza en doğru, en parlak şekilde yansıtmamız gerekmektedir! İl Yönetim Kurulumuzun ardından İl Gençlik Kollarımızı ve İl Kadın Kollarımızı da ziyaret ederek birliktelik mesajı veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek'e nazik ziyaretlerinden ötürü çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.