CHP’den çıktı, AKP’ye geçti

YEREL 28.06.2021 - 15:56, Güncelleme: 28.06.2021 - 15:56
 

CHP’den çıktı, AKP’ye geçti

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek. CHP İl Başkanlığı’nın ardından AKP İl Başkanlığı’nı ziyaret etti

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, koronavirüs tedavisi sırasında kendisini destekleyen AKP İl Başkanı İbrahim Ethem Taş'a teşekkür ziyaretinde bulundu. Başkan Böcek, “Biz Antalya'mızı iktidarı ve muhalefetiyle hepbirlikte yönetiyoruz. Yerelde siz, genelde biz iktidardayız dediniz. Bu anlayış içerisinde devlet terbiyesi almış bir kardeşiniz, arkadaşınız olarak sizleri ziyaret ettim" dedi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş'ı ziyaret etti. Başkan Böcek, koronavirüs tedavisi sırasında kendisini desteklediklerini hatırlatarak, Taş'a ve AK Partililere teşekkür etti. Antalya'yı birlikte yönettiklerini hatırlatan Başkan Böcek, aynı anlayış içerisinde çalışmalarına devam edeceklerini anlattı. 'SON DERECE DEMOKRASİ VAR' Başkan Böcek, “Bütün AK Partili çalışma arkadaşlarınıza teşekkür ediyorum. Benim için zorlu bir süreçti. Ben teşekkürümü en başta Cumhurbaşkanımıza söyledim. Sonra da genel başkanlarımıza, bakanlarımıza, tüm siyasi partilere ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Uzun yıllar siyasette bayramlarda diğer partileri ziyaret ederdik. Biz Antalya'mızı iktidarı ve muhalefetiyle hep birlikte yönetiyoruz. Yerelde siz, genelde biz iktidardayız dediniz. Bu anlayış içerisinde devlet terbiyesi almış bir kardeşiniz, arkadaşınız olarak sizleri ziyaret ettim. Antalya'yla ilgili yapılması gereken ne varsa grup sözcüsü arkadaşımız Ali Çetin'le yapıyoruz. Mecliste hep birlikte genellikle oy birliğiyle geçiyor ancak siyasi olarak aykırı bir görüş olabilir. Son derece demokrasi var. Bu anlayış içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi. TAŞ: SAĞLIĞINIZA KAVUŞMANIZ İÇİN DUA ETTİK AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ise siyasetin insan için yapıldığını ve Antalya için siyaset yaptıklarını aktardı. Sağlığın çok önemli olduğunu vurgulayan Taş, “Sizin rahatsızlandığınız dönemde Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere, Sağlık Bakanımız, Dışişleri Bakanımız, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi hocalarımız, herkes elinden gelen gayreti gösterdi. Bizler sizin sağlığınıza kavuşmanız için dua ettik. Hep şifalar diledik. Yerelde Antalyalı hemşerilerimiz sizi layık gördü, sizi uygun gördü. İktidarda da yine AK Parti'miz var. Antalya'mız için yapılacak her hizmette elimizden gelen gayreti gösteririz. Önemli olan burada insanlığa hizmet etmektir. Sizin de gayeniz amacınız bu noktada" diye konuştu. Görüşme sonunda Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş'a plaket takdim etti.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek. CHP İl Başkanlığı’nın ardından AKP İl Başkanlığı’nı ziyaret etti

haberimizvar.net-  Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, koronavirüs tedavisi sırasında kendisini destekleyen AKP İl Başkanı İbrahim Ethem Taş'a teşekkür ziyaretinde bulundu. Başkan Böcek, “Biz Antalya'mızı iktidarı ve muhalefetiyle hepbirlikte yönetiyoruz. Yerelde siz, genelde biz iktidardayız dediniz. Bu anlayış içerisinde devlet terbiyesi almış bir kardeşiniz, arkadaşınız olarak sizleri ziyaret ettim" dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş'ı ziyaret etti. Başkan Böcek, koronavirüs tedavisi sırasında kendisini desteklediklerini hatırlatarak, Taş'a ve AK Partililere teşekkür etti. Antalya'yı birlikte yönettiklerini hatırlatan Başkan Böcek, aynı anlayış içerisinde çalışmalarına devam edeceklerini anlattı.

'SON DERECE DEMOKRASİ VAR'

Başkan Böcek, “Bütün AK Partili çalışma arkadaşlarınıza teşekkür ediyorum. Benim için zorlu bir süreçti. Ben teşekkürümü en başta Cumhurbaşkanımıza söyledim. Sonra da genel başkanlarımıza, bakanlarımıza, tüm siyasi partilere ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Uzun yıllar siyasette bayramlarda diğer partileri ziyaret ederdik. Biz Antalya'mızı iktidarı ve muhalefetiyle hep birlikte yönetiyoruz. Yerelde siz, genelde biz iktidardayız dediniz. Bu anlayış içerisinde devlet terbiyesi almış bir kardeşiniz, arkadaşınız olarak sizleri ziyaret ettim. Antalya'yla ilgili yapılması gereken ne varsa grup sözcüsü arkadaşımız Ali Çetin'le yapıyoruz. Mecliste hep birlikte genellikle oy birliğiyle geçiyor ancak siyasi olarak aykırı bir görüş olabilir. Son derece demokrasi var. Bu anlayış içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

TAŞ: SAĞLIĞINIZA KAVUŞMANIZ İÇİN DUA ETTİK

AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ise siyasetin insan için yapıldığını ve Antalya için siyaset yaptıklarını aktardı. Sağlığın çok önemli olduğunu vurgulayan Taş, “Sizin rahatsızlandığınız dönemde Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere, Sağlık Bakanımız, Dışişleri Bakanımız, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi hocalarımız, herkes elinden gelen gayreti gösterdi. Bizler sizin sağlığınıza kavuşmanız için dua ettik. Hep şifalar diledik. Yerelde Antalyalı hemşerilerimiz sizi layık gördü, sizi uygun gördü. İktidarda da yine AK Parti'miz var. Antalya'mız için yapılacak her hizmette elimizden gelen gayreti gösteririz. Önemli olan burada insanlığa hizmet etmektir. Sizin de gayeniz amacınız bu noktada" diye konuştu.

Görüşme sonunda Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş'a plaket takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.