Ne olur bir daha kavga etmeyin

GÜNDEM 28.06.2021 - 23:58, Güncelleme: 28.06.2021 - 23:58
 

Ne olur bir daha kavga etmeyin

Kendisine teşekkür eden Yılmaz Özdil’e seslenen Sedat Peker, “Eğer kabul ederseniz sizden bir ricam var. Ne olur Uğur Dündar’ bir daha sorun yaşamayın” dedi.

haberimizvar.net  Organize suç örgütü lideri olmakla suçlanan Sedat Peker, kendisine teşekkür mesajı paylaşan Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil’e seslenerek, “Kendimi size mahcup etmeyeceğim” dedi. Özdil’e ‘Yılmaz Ağabey’ diye seslenen Peker, “Bugüne kadar bazı hatalarım olmuştur. Ancak ben bana inanan kimseyi yolda bırakmadım. Bu tweetinizden dolayı kendimi size, sizi de bir başkasına mahcup etmeyeceğimi bilmenizi isterim” paylaşımı yaptı.   BİR DAHA SORUN YAŞAMAYIN   Paylaşımına Yılmaz Özdil ve Uğur Dündar’ı etiketleyen Peker sözlerini şöyle sürdürdü: “Eğer kabul ederseniz sizden bir ricam var. Ben rahmetli babamdan biliyorum insanlar yaş alınca biraz duygusal oluyorlar. Ne olur Uğur Ağabey’le (Dündar) bir daha sorun yaşamayın vallahi ülkenin enerjisi düşüyor. Söz namus bana inanan kimseyi mahcup etmem”.   YILMAZ ÖZDİL TEŞEKKÜR ETTİ   Yılmaz Özdil, Peker’in bu paylaşımlarına konu olan ‘teşekkür mesajında’, “Sedat Peker geçmişte şöyle yapmış böyle yapmış filan, geçiniz kardeşim, geçiniz... Dünyada örneği görülmemiş bir suç örgütü tarafından iliklerine kadar soyulan zavallı ülkenin yurttaşları olarak Sedat Peker’e teşekkür borçluyuz” diye yazmıştı. 
Kendisine teşekkür eden Yılmaz Özdil’e seslenen Sedat Peker, “Eğer kabul ederseniz sizden bir ricam var. Ne olur Uğur Dündar’ bir daha sorun yaşamayın” dedi.

haberimizvar.net

 Organize suç örgütü lideri olmakla suçlanan Sedat Peker, kendisine teşekkür mesajı paylaşan Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil’e seslenerek, “Kendimi size mahcup etmeyeceğim” dedi. Özdil’e ‘Yılmaz Ağabey’ diye seslenen Peker, “Bugüne kadar bazı hatalarım olmuştur. Ancak ben bana inanan kimseyi yolda bırakmadım. Bu tweetinizden dolayı kendimi size, sizi de bir başkasına mahcup etmeyeceğimi bilmenizi isterim” paylaşımı yaptı.

 

BİR DAHA SORUN YAŞAMAYIN

 

Paylaşımına Yılmaz Özdil ve Uğur Dündar’ı etiketleyen Peker sözlerini şöyle sürdürdü: “Eğer kabul ederseniz sizden bir ricam var. Ben rahmetli babamdan biliyorum insanlar yaş alınca biraz duygusal oluyorlar. Ne olur Uğur Ağabey’le (Dündar) bir daha sorun yaşamayın vallahi ülkenin enerjisi düşüyor. Söz namus bana inanan kimseyi mahcup etmem”.

 

YILMAZ ÖZDİL TEŞEKKÜR ETTİ

 

Yılmaz Özdil, Peker’in bu paylaşımlarına konu olan ‘teşekkür mesajında’, “Sedat Peker geçmişte şöyle yapmış böyle yapmış filan, geçiniz kardeşim, geçiniz... Dünyada örneği görülmemiş bir suç örgütü tarafından iliklerine kadar soyulan zavallı ülkenin yurttaşları olarak Sedat Peker’e teşekkür borçluyuz” diye yazmıştı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.