Tepki çeken tahliyelere HSK incelemesi

GÜNDEM 29.06.2021 - 19:27, Güncelleme: 29.06.2021 - 19:27
 

Tepki çeken tahliyelere HSK incelemesi

Elmalı’da iki çocuğun cinsel istismarı davasında mahkemenin tahliye kararı vermesi üzerine oluşan kamuoyu tepkisi Adalet Bakanlığını harekete geçirdi. Bakan Gül, Hakimler ve Savcılar Kurulu’nun inceleme başlattığını açıkladı.

haberimizvar.net  Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, kamuoyunda Elmalı Davası olarak bilinen ve büyük tepki toplayan çocuğa karşı cinsel istismar yargılamasında verilen tahliye kararı için Hakimler ve Savcılar Kurulu’nun (HSK) inceleme başlattığını açıkladı.   SÜRECİ DİKKATLE TAKİP EDİYORUZ   Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, kamuoyunda Elmalı Davası olarak gündeme gelen ve büyük tepki toplayan çocuğa karşı cinsel istismar davasında sanıkların tutuksuz yargılanma kararına ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Sürecin takipçisi olduklarını belirten Gül’ün paylaşımında şu açıklamada bulundu: “Çocuklarımızın cinsel istismarına hiç kimse, hiçbir şekilde müsamaha göstermez; gösteremez. Yargı süreci devam ediyor. Süreci yakından ve dikkatle takip ediyor, sürecin hassasiyetine uygun her türlü tedbiri alıyoruz. HSK da konu hakkında inceleme başlattı”.
Elmalı’da iki çocuğun cinsel istismarı davasında mahkemenin tahliye kararı vermesi üzerine oluşan kamuoyu tepkisi Adalet Bakanlığını harekete geçirdi. Bakan Gül, Hakimler ve Savcılar Kurulu’nun inceleme başlattığını açıkladı.

haberimizvar.net

 Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, kamuoyunda Elmalı Davası olarak bilinen ve büyük tepki toplayan çocuğa karşı cinsel istismar yargılamasında verilen tahliye kararı için Hakimler ve Savcılar Kurulu’nun (HSK) inceleme başlattığını açıkladı.

 

SÜRECİ DİKKATLE TAKİP EDİYORUZ

 

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, kamuoyunda Elmalı Davası olarak gündeme gelen ve büyük tepki toplayan çocuğa karşı cinsel istismar davasında sanıkların tutuksuz yargılanma kararına ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Sürecin takipçisi olduklarını belirten Gül’ün paylaşımında şu açıklamada bulundu: “Çocuklarımızın cinsel istismarına hiç kimse, hiçbir şekilde müsamaha göstermez; gösteremez. Yargı süreci devam ediyor. Süreci yakından ve dikkatle takip ediyor, sürecin hassasiyetine uygun her türlü tedbiri alıyoruz. HSK da konu hakkında inceleme başlattı”.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.