Eğitim Sen’den öğrencilere destek

YEREL 02.07.2021 - 10:13, Güncelleme: 02.07.2021 - 11:27
 

Eğitim Sen’den öğrencilere destek

HABER: Dilara TAŞ Eğitim Sen’in 12’ncisini düzenlediği deneme yarışmasında ödüller sahiplerine ulaştı.

haberimizvar.net- Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu’nda düzenlenen ödül törenine Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, öğrenciler ve aileler katıldı. Doğa ve İnsan konulu denemenin birincisi Alanya Fevzi Alaettinoğlu Anadolu Lisesi öğrencisi Açelya Ünal oldu. Açelya Ünal’a hediyesini Ümit Uysal taktim etti. Katılan bütün öğrencilere kitap hediye edildi. EMEK VE DEMOKRASİDE BİRLİKTEYİZ Eğitim-SEN Antalya Şube Başkanı Nurettin Sönmez, katılan öğrencilere, onları yazmaya teşvik eden öğretmenlere, ailelere ve Ümit Uysal’a teşekkür etti. “Sivas Madımak katliamında verilen bütün canlarımızı buradan saygıyla anıyoruz” diyen Sönmez, “Bu etkinliği pandemi gölgesi altında gerçekleştiriyoruz. Öğrencilerimize teşekkür ediyoruz” dedi. ‘ÇEVRECİ KART’ VURGUSU Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Çevre üzerine düşünmeye değer bir konu. Muratpaşa olarak Türkiye Çevre Eğitimi 6. Ödülü alacağız. Çevreci kart projemiz uluslararası ödüller almıştır. Çevre konulu bir deneme ile bize gelmeleri çok güzel. Katılan öğrenciler,aileler ve Eğitim-SEN’e teşekkür ediyorum” dedi.  JURİ ÖZEL ÖDÜLÜ  Bu yıl ilk kez deneme yarışmasına şiir eklendi. Merkez Anadolu Lisesi’nden katılan Deniz Yıldız Jüri Özel Ödülü aldı. Deniz Yıldız, ”Beni bu ödüle layık gördüğünüz için ve burada olduğum için çok mutluyum” diyerek kendisini ödüle layık görenlere teşekkür etti. x     
HABER: Dilara TAŞ Eğitim Sen’in 12’ncisini düzenlediği deneme yarışmasında ödüller sahiplerine ulaştı.

haberimizvar.net-  Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu’nda düzenlenen ödül törenine Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, öğrenciler ve aileler katıldı. Doğa ve İnsan konulu denemenin birincisi Alanya Fevzi Alaettinoğlu Anadolu Lisesi öğrencisi Açelya Ünal oldu. Açelya Ünal’a hediyesini Ümit Uysal taktim etti. Katılan bütün öğrencilere kitap hediye edildi.

EMEK VE DEMOKRASİDE BİRLİKTEYİZ

Eğitim-SEN Antalya Şube Başkanı Nurettin Sönmez, katılan öğrencilere, onları yazmaya teşvik eden öğretmenlere, ailelere ve Ümit Uysal’a teşekkür etti. “Sivas Madımak katliamında verilen bütün canlarımızı buradan saygıyla anıyoruz” diyen Sönmez, “Bu etkinliği pandemi gölgesi altında gerçekleştiriyoruz. Öğrencilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

‘ÇEVRECİ KART’ VURGUSU

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Çevre üzerine düşünmeye değer bir konu. Muratpaşa olarak Türkiye Çevre Eğitimi 6. Ödülü alacağız. Çevreci kart projemiz uluslararası ödüller almıştır. Çevre konulu bir deneme ile bize gelmeleri çok güzel. Katılan öğrenciler,aileler ve Eğitim-SEN’e teşekkür ediyorum” dedi. 

JURİ ÖZEL ÖDÜLÜ 

Bu yıl ilk kez deneme yarışmasına şiir eklendi. Merkez Anadolu Lisesi’nden katılan Deniz Yıldız Jüri Özel Ödülü aldı. Deniz Yıldız, ”Beni bu ödüle layık gördüğünüz için ve burada olduğum için çok mutluyum” diyerek kendisini ödüle layık görenlere teşekkür etti.

 



















 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.