İyi Partili Aydın kız istedi

GÜNDEM 02.07.2021 - 16:32, Güncelleme: 02.07.2021 - 16:32
 

İyi Partili Aydın kız istedi

İyi Parti eski il başkanı Ahmet Aydın, Muratpaşa ilçesi önceki dönem gençlik kolları başkanı Mert Yılmaz adına kız istedi

haberimizvar.net-İyi Parti eski il başkanı Ahmet Aydın, bu kez siyaset arenasında değil, hayat hikayesinde rol aldı. Aydın, İyi Parti önceki dönem Muratpaşa Gençlik Kolları Başkanı Mert Yılmaz’ın ricası üzerine Yılmaz’a kız istedi.   Aydın, “Mert kardeşim aradı ve ‘Abi sen yeri geldi benim babam oldun. Benim için Büşra’yı ister misin’ dedi. Bizde gerekeni yaptık, genç çifte mutluluklar diliyorum” dedi. Eski gençlik kolları başkanı Mert Yılmaz ise, “Ahmet başkanı babam gibi görürüm. Sağolsun bu kutsal görevi yerine getirdi. Büşra ile çıkacağımız uzun yola vesile oldu. Kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu.
İyi Parti eski il başkanı Ahmet Aydın, Muratpaşa ilçesi önceki dönem gençlik kolları başkanı Mert Yılmaz adına kız istedi

haberimizvar.net-İyi Parti eski il başkanı Ahmet Aydın, bu kez siyaset arenasında değil, hayat hikayesinde rol aldı. Aydın, İyi Parti önceki dönem Muratpaşa Gençlik Kolları Başkanı Mert Yılmaz’ın ricası üzerine Yılmaz’a kız istedi.   Aydın, “Mert kardeşim aradı ve ‘Abi sen yeri geldi benim babam oldun. Benim için Büşra’yı ister misin’ dedi. Bizde gerekeni yaptık, genç çifte mutluluklar diliyorum” dedi.

Eski gençlik kolları başkanı Mert Yılmaz ise, “Ahmet başkanı babam gibi görürüm. Sağolsun bu kutsal görevi yerine getirdi. Büşra ile çıkacağımız uzun yola vesile oldu. Kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.