Anamın ak sütü

SİYASET 09.07.2021 - 00:55, Güncelleme: 09.07.2021 - 00:55
 

Anamın ak sütü

İYİ Parti konvoyunu, “Porsche Cayenne’e binip israf edebiyatı yapanı da gördük ya” diye eleştiren Hilal Kaplan’a Muratpaşa İlçe Başkanı Tayfur yanıt verdi. Porsche Cayenne’in sahibi Tayfur, “Alın teri Hilal Hanım… Devlete kesilmiş 1 kuruş faturam yok” dedi.

haberimizvar.net Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan’ın İYİ Parti konvoyunu, “Porsche Cayenne’e binip israf edebiyatı yapanı da gördük ya. Önde de koruma ordusu maşallah” notuyla paylaşmasına Antalya Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur’dan yanıt geldi. Hilal Kaplan’ın paylaştığı Porsche Cayenne’in sahibi olan Tayfur, sosyal medya hesabından, “Alın teri Hilal hanım, sizlerin hiç yaşamadığı, bilmediği, dökmediği alın teri. Anamın ak sütü… Ömrü hayatımda devlete kesilmiş 1 kuruş dahi faturam yok. Koruma ordusu dediğiniz de Genel Başkanım Sayın @meral_aksener hanımefendinin dava arkadaşları” açıklaması yaptı.   OĞLUMUN ÇEKİP PAYLAŞTIĞI VİDEO   Hilal Kaplan’ın paylaştığı konvoy videosunun İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in geçen haftaki İzmit programından olduğunu söyleyen Tayfur, “Ben aslen İzmitliyim. O günlerde de İzmit’te olduğum için konvoya katıldım. Gebze’den Körfez’e geliş konvoyu. Videoyu da oğlum çekip paylaşmış. Konvoyun gittiği yol için de, ‘Erdoğan’ın yaptığı yolda gidiyorlar’ diye yazmışlar. Orası en az 50 yılık bir yoldur. Genel başkanımız bunların ayarlarını bozdu. İşi gücü bırakıp genel başkanımızla ilgili paylaşım yapıyorlar” dedi. 
İYİ Parti konvoyunu, “Porsche Cayenne’e binip israf edebiyatı yapanı da gördük ya” diye eleştiren Hilal Kaplan’a Muratpaşa İlçe Başkanı Tayfur yanıt verdi. Porsche Cayenne’in sahibi Tayfur, “Alın teri Hilal Hanım… Devlete kesilmiş 1 kuruş faturam yok” dedi.

haberimizvar.net

Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan’ın İYİ Parti konvoyunu, “Porsche Cayenne’e binip israf edebiyatı yapanı da gördük ya. Önde de koruma ordusu maşallah” notuyla paylaşmasına Antalya Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur’dan yanıt geldi. Hilal Kaplan’ın paylaştığı Porsche Cayenne’in sahibi olan Tayfur, sosyal medya hesabından, “Alın teri Hilal hanım, sizlerin hiç yaşamadığı, bilmediği, dökmediği alın teri. Anamın ak sütü… Ömrü hayatımda devlete kesilmiş 1 kuruş dahi faturam yok. Koruma ordusu dediğiniz de Genel Başkanım Sayın @meral_aksener hanımefendinin dava arkadaşları” açıklaması yaptı.

 

OĞLUMUN ÇEKİP PAYLAŞTIĞI VİDEO

 

Hilal Kaplan’ın paylaştığı konvoy videosunun İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in geçen haftaki İzmit programından olduğunu söyleyen Tayfur, “Ben aslen İzmitliyim. O günlerde de İzmit’te olduğum için konvoya katıldım. Gebze’den Körfez’e geliş konvoyu. Videoyu da oğlum çekip paylaşmış. Konvoyun gittiği yol için de, ‘Erdoğan’ın yaptığı yolda gidiyorlar’ diye yazmışlar. Orası en az 50 yılık bir yoldur. Genel başkanımız bunların ayarlarını bozdu. İşi gücü bırakıp genel başkanımızla ilgili paylaşım yapıyorlar” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.