21 saat denizde kaldı

GÜNDEM 09.07.2021 - 11:56, Güncelleme: 09.07.2021 - 11:56
 

21 saat denizde kaldı

Antalya’da yüzmek için girdiği denizde akıntıya kapılıp 21 saat mahsur kaldı.

haberimizvar.net- Muhittin Soyaltın isimli yurttaş Antalya’da yüzmek için girdiği deniz'de, farkında olmadan denizin akıntısına kapıldı. Soyaltın, pazar günü sabah saat: 07.00 civarında girdiği deniz'den, yaklaşık 10 mil (1deniz mil'i 1800 metre) yüzerek, pazartesi günü sabah'a karşı 04.00'de, sahile kendi imkânlarıyla çıkmayı başardı. Kundu bölgesinde otel personelleri yardımıyla ambulans çağırarak özel hastaneye kaldırılmasına yardımcı oldular.Muhittin Soyaltın’in durumu iyiye gidiyor. GÖRÜŞ MESAFESİNİ KAYBETTİM Soyaltın , “Kıyıdan yaklaşık 3 mil uzaklıkta, aç susuz, uykusuz, denizin akıntısı bir yandan, dalgalar ile boğuşmak ise tam bir mücadele. 18 km yüzerek kıyıya çıkartan Yarabbi, kendimi sana teslim ettim.” dedi. Muhittin Soyaltın , “Vakit geceydi, bir ara deniz sakinleşti, bana'da bu arada ferahlık geldi, yeniden bir gayretle kulaç atmaya başladım, gözlerim görüş mesafesini iyice kaybetmişti, sadece ışığı fark edebiliyordum, sürekli çapraz yüzdüm ve Kundu Bölgesi'nde bir otelin sahiline varmak nasip oldu.” diye anlattı. GÖZLERİM YÜZDE 90 GÖRMÜYORDU Soyaltın, ”Otel'in tamir için çalışanları ve güvenlikçisi ile karşılaştım, sağ olsunlar, bir ambulans çağırdılar, Özel hastaneye getirildim. Gözlerim yüzde 90 görmüyordu, vücudumda çok ciddi yanıklar olmuştu, gözlerimi ve iç organlarımı tuzlu sudan dolayı çok tahriş olmuştu, hastanenin doktorları, hemşireler titizlikle ilgilendiler, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Durumum iyiye doğru gidiyor” dedi.
Antalya’da yüzmek için girdiği denizde akıntıya kapılıp 21 saat mahsur kaldı.

haberimizvar.net- Muhittin Soyaltın isimli yurttaş Antalya’da yüzmek için girdiği deniz'de, farkında olmadan denizin akıntısına kapıldı. Soyaltın, pazar günü sabah saat: 07.00 civarında girdiği deniz'den, yaklaşık 10 mil (1 deniz mil'i 1800 metre) yüzerek, pazartesi günü sabah'a karşı 04.00'de, sahile kendi imkânlarıyla çıkmayı başardı. Kundu bölgesinde otel personelleri yardımıyla ambulans çağırarak özel hastaneye kaldırılmasına yardımcı oldular.Muhittin Soyaltın’in durumu iyiye gidiyor.

GÖRÜŞ MESAFESİNİ KAYBETTİM

Soyaltın , “Kıyıdan yaklaşık 3 mil uzaklıkta, aç susuz, uykusuz, denizin akıntısı bir yandan, dalgalar ile boğuşmak ise tam bir mücadele. 18 km yüzerek kıyıya çıkartan Yarabbi, kendimi sana teslim ettim.” dedi. Muhittin Soyaltın , “Vakit geceydi, bir ara deniz sakinleşti, bana'da bu arada ferahlık geldi, yeniden bir gayretle kulaç atmaya başladım, gözlerim görüş mesafesini iyice kaybetmişti, sadece ışığı fark edebiliyordum, sürekli çapraz yüzdüm ve Kundu Bölgesi'nde bir otelin sahiline varmak nasip oldu.” diye anlattı.

GÖZLERİM YÜZDE 90 GÖRMÜYORDU

Soyaltın, ”Otel'in tamir için çalışanları ve güvenlikçisi ile karşılaştım, sağ olsunlar, bir ambulans çağırdılar, Özel hastaneye getirildim. Gözlerim yüzde 90 görmüyordu, vücudumda çok ciddi yanıklar olmuştu, gözlerimi ve iç organlarımı tuzlu sudan dolayı çok tahriş olmuştu, hastanenin doktorları, hemşireler titizlikle ilgilendiler, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Durumum iyiye doğru gidiyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.