Gönlümüzden Akşener’in cumhurbaşkanı olması geçiyor

GÜNDEM 09.07.2021 - 23:04, Güncelleme: 09.07.2021 - 23:04
 

Gönlümüzden Akşener’in cumhurbaşkanı olması geçiyor

Cumhurbaşkanlığı adaylıklarıyla ilgili konuşan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, “Gönlümüzden Akşener’in cumhurbaşkanı olması geçiyor. Ama bu konularda çok kolay anlaşılır, bir sürtüşme filan çıkmaz” dedi.

haberimizvar.net- İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Denizli il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında gündemi değerlendirdi. Aydın, Cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili bir soru üzerine, “Bizim gönlümüzden de Meral Akşener’in cumhurbaşkanı olması geçiyor. Sadece şunu söyleyebiliriz, onun gününe daha çok var. Bu konularda çok kolay anlaşılır, arada bir sürtüşme filan çıkmaz. Türkiye’yi bu konuda kaosa düşürecek bir adımı biz İYİ Parti olarak atmayacağımızı genel başkanımız çıktı bütün programlarda söyledi” diye konuştu. İYİ PARTİ DENGELERİ BOZDU Türkiye’nin yeni bir siyasal döneme girdiğini belirten Aydın, “Yeni Türkiye şartlarında bir partiyi kurumsallaştırmanın, onu halkın gücü haline dönüştürebilmenin bir emeğin sonucu olduğuna” işaret eden Aydın, “İYİ Parti’nin varlığı bütün dengeleri bozmuştur, bütün hesaplar bozulmuştur. Yani iktidar için her şey zorlaştı, çünkü artık İYİ Parti var” dedi. POSTALLARIMIZLA YATACAĞIZ Koray Aydın şunları söyledi: “Bu ülkenin geleceğini tesadüflere bırakamayız. Kurtuluş Savaşı’ndaki o kutlu mücadeleyle oluşmuş bu Türkiye Cumhuriyeti devletinin geleceğini maceraperestlerin eline bırakamayız, bırakmayacağız da. İlk sandık bu sorulara cevabın verileceği gün olacak. Onun için İYİ Parti olarak seferberlik halindeyiz. Askeriyede seferberlik tabiri vardır ‘herkes postallarıyla yatsın’ diye. Ona benzeyeceğiz, adeta postallarımızla yatacağız, bu işin sabahı akşamı gündüzü gecesi yok”. 
Cumhurbaşkanlığı adaylıklarıyla ilgili konuşan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, “Gönlümüzden Akşener’in cumhurbaşkanı olması geçiyor. Ama bu konularda çok kolay anlaşılır, bir sürtüşme filan çıkmaz” dedi.

haberimizvar.net-  İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Denizli il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında gündemi değerlendirdi. Aydın, Cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili bir soru üzerine, “Bizim gönlümüzden de Meral Akşener’in cumhurbaşkanı olması geçiyor. Sadece şunu söyleyebiliriz, onun gününe daha çok var. Bu konularda çok kolay anlaşılır, arada bir sürtüşme filan çıkmaz. Türkiye’yi bu konuda kaosa düşürecek bir adımı biz İYİ Parti olarak atmayacağımızı genel başkanımız çıktı bütün programlarda söyledi” diye konuştu.

İYİ PARTİ DENGELERİ BOZDU

Türkiye’nin yeni bir siyasal döneme girdiğini belirten Aydın, “Yeni Türkiye şartlarında bir partiyi kurumsallaştırmanın, onu halkın gücü haline dönüştürebilmenin bir emeğin sonucu olduğuna” işaret eden Aydın, “İYİ Parti’nin varlığı bütün dengeleri bozmuştur, bütün hesaplar bozulmuştur. Yani iktidar için her şey zorlaştı, çünkü artık İYİ Parti var” dedi.

POSTALLARIMIZLA YATACAĞIZ

Koray Aydın şunları söyledi: “Bu ülkenin geleceğini tesadüflere bırakamayız. Kurtuluş Savaşı’ndaki o kutlu mücadeleyle oluşmuş bu Türkiye Cumhuriyeti devletinin geleceğini maceraperestlerin eline bırakamayız, bırakmayacağız da. İlk sandık bu sorulara cevabın verileceği gün olacak. Onun için İYİ Parti olarak seferberlik halindeyiz. Askeriyede seferberlik tabiri vardır ‘herkes postallarıyla yatsın’ diye. Ona benzeyeceğiz, adeta postallarımızla yatacağız, bu işin sabahı akşamı gündüzü gecesi yok”. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.