Adaylık sözleri zamansız

SİYASET 10.07.2021 - 15:49, Güncelleme: 10.07.2021 - 15:49
 

Adaylık sözleri zamansız

CHP’li Kuşoğlu’nun “Cumhurbaşkanı adayımız Kılıçdaroğlu” sözlerine ilişkin açıklama yapan Kılıçdaroğlu, “Siyasi ortamı ve Millet İttifakı’nı dikkate almadan acele söylenmiş sözler. Zamansız bir açıklama” dedi.

haberimizvar.net- CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu’nun “Cumhurbaşkanı adayımız Kılıçdaroğlu” sözlerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan açıklama geldi. Sözcü yazarı Emin Çölaşan, Kuşoğlu’nun açıklamalarıyla ilgili olarak kendisini arayan Kılıçdaroğlu’nun açıklamasını aktardı. MİLLET İTTİFAKI’NA SORULMADAN OLMAZ Kuşoğlu’nun ifadelerini, “Siyasi ortamı ve Millet İttifakı’nı dikkate almadan acele söylenmiş sözler” şeklinde değerlendiren CHP lideri Kılıçdaroğlu şunları söyledi: “Sayın Kuşoğlu zamansız bir açıklama yapmış, üzülerek haberim oldu… Biz cumhurbaşkanlığı seçimine Millet İttifakı olarak diğer partilerle birlikte gireceğiz… Onlara danışmadan, onların onayı alınmadan, birlikte karar verilmeden, şu veya bu kişinin aday olacağını açıklaması yanlış oldu”. 
CHP’li Kuşoğlu’nun “Cumhurbaşkanı adayımız Kılıçdaroğlu” sözlerine ilişkin açıklama yapan Kılıçdaroğlu, “Siyasi ortamı ve Millet İttifakı’nı dikkate almadan acele söylenmiş sözler. Zamansız bir açıklama” dedi.

haberimizvar.net-  CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu’nun “Cumhurbaşkanı adayımız Kılıçdaroğlu” sözlerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan açıklama geldi. Sözcü yazarı Emin Çölaşan, Kuşoğlu’nun açıklamalarıyla ilgili olarak kendisini arayan Kılıçdaroğlu’nun açıklamasını aktardı.

MİLLET İTTİFAKI’NA SORULMADAN OLMAZ

Kuşoğlu’nun ifadelerini, “Siyasi ortamı ve Millet İttifakı’nı dikkate almadan acele söylenmiş sözler” şeklinde değerlendiren CHP lideri Kılıçdaroğlu şunları söyledi: “Sayın Kuşoğlu zamansız bir açıklama yapmış, üzülerek haberim oldu… Biz cumhurbaşkanlığı seçimine Millet İttifakı olarak diğer partilerle birlikte gireceğiz… Onlara danışmadan, onların onayı alınmadan, birlikte karar verilmeden, şu veya bu kişinin aday olacağını açıklaması yanlış oldu”. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.