15 Temmuz fırsatçısı çıktı

GÜNDEM 11.07.2021 - 10:11, Güncelleme: 11.07.2021 - 10:11
 

15 Temmuz fırsatçısı çıktı

‘15 Temmuz gazisi’ Ahmet Onay’ın görüntüleri ortaya çıktı. Ayağını saran kişinin, “Sadece çizik var” dediği duyuluyor. Erdoğan’ın alnından öpmesinden sonra, “Fotoğrafımızı çektiniz mi?” diye soruyor. Gazi raporunda da ‘psikolojik bozukluk’ yazdığı ileri sürüldü.

haberimizvar.net- 15 Temmuz darbe girişiminin olduğu gece Atatürk Havalimanı’nda ayağından yaralandığı söylenilen Ahmet Onay’a ait görüntüler ortaya çıktı. Yaralandığı gece Erdoğan tarafından alnından öpüldükten sonra hayatında önemli değişiklikler olan ‘15 Temmuz gazisi’ Onay’ın yer aldığı video akıllara soru işaretleri getirdi. Söz konusu gece çekilen görüntülerde Onay’ın ayağını saran kişinin, “Yalnızca çizik var, seni kan tuttuğu için ayağını sarıyorum” dediği görüldü. ERDOĞAN ALNINDAN ÖPTÜ Bir süre yerde debelenen Onay, ısrarla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı görmek isteyince yanına gelen Erdoğan, Onay’ı alnından öptü. Video kaydına alınan bu anlarda Onay’ın, “Fotoğrafımızı çektin mi?” dediği de duyuldu. Onay’ın acı içinde kıvranırken fotoğraf derdine düşmesi dikkat çekti. Hakkında 15 Temmuz sonrası İçişleri Bakanlığına alındığı ve süratle zenginleştiği yönünde iddialar ortaya atılan Onay, Sedat Peker’in itiraflarında da yer aldı. SİLAH SEVKİYATINA TANIK   İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 15 Temmuz’dan sonra silah dağıttığını söyleyen Peker, Ahmet Onay’ın bu sevkiyata tanık olduğunu öne sürdü. Ancak Onay söz konusu yerde bulunmasına rağmen ismi geçen kişilerin birbirlerine ne verdiklerini görmediğini iddia etti. Onay’ın iddialarını yalanlayan bir kişi, Twitter’da açtığı anonim hesapla Peker’in Onay hakkındaki iddialarını doğruladı ve yeni iddialar ortaya attı.  PSİKOLOJİK ‘GAZİ’ RAPORU Ahmet Onay’a “Eksik anlatıyorsun” diye seslenen kimliği belirsiz kişi, “Sedat Peker sana sadece araba hediye etmedi, bir de galeri açtı. Yaralarım iyileşmedi diyorsun, ama havaalanında yaralarına bakan doktor ‘ufak bir kesik var’ diyor. Gazilik raporunda yara değil, psikolojisi bozulmuş diye yazıyor. Yaran yok. Sedat Peker ile Etiler’de iftarda değil, bizzat evinin önünde saatlerce bekleyip içeri davet edilince tanıştın” dedi. DOKTORDAN FIRÇA YEDİN ‘Deneme’ isimli hesap iddialarını şöyle sürdürdü: “Erdoğan alnından öper öpmez Necmi Kadıoğlu seni özel kalem olarak işe aldı. Emre Belözoğlu ile de yakın ilişkiler kurdun. Kirada yaşarken zengin oldun.  SGK tarafından istenilen evrakları almak için gittiğin Bakırköy Devlet Hastanesi’nde, herkesin içinde onurlu, şerefli bir doktordan fırça yedin. ‘Çiziğiniz bile yok, gazi olayım diye sıraya girmişsin. Hak yemekten utanın’ diye”. Onay hakkında iddialar ortaya atılan hesap bir süre sonra kapatıldı. 
‘15 Temmuz gazisi’ Ahmet Onay’ın görüntüleri ortaya çıktı. Ayağını saran kişinin, “Sadece çizik var” dediği duyuluyor. Erdoğan’ın alnından öpmesinden sonra, “Fotoğrafımızı çektiniz mi?” diye soruyor. Gazi raporunda da ‘psikolojik bozukluk’ yazdığı ileri sürüldü.

haberimizvar.net-  15 Temmuz darbe girişiminin olduğu gece Atatürk Havalimanı’nda ayağından yaralandığı söylenilen Ahmet Onay’a ait görüntüler ortaya çıktı. Yaralandığı gece Erdoğan tarafından alnından öpüldükten sonra hayatında önemli değişiklikler olan ‘ 15 Temmuz gazisi’ Onay’ın yer aldığı video akıllara soru işaretleri getirdi. Söz konusu gece çekilen görüntülerde Onay’ın ayağını saran kişinin, “Yalnızca çizik var, seni kan tuttuğu için ayağını sarıyorum” dediği görüldü.

ERDOĞAN ALNINDAN ÖPTÜ

Bir süre yerde debelenen Onay, ısrarla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı görmek isteyince yanına gelen Erdoğan, Onay’ı alnından öptü. Video kaydına alınan bu anlarda Onay’ın, “Fotoğrafımızı çektin mi?” dediği de duyuldu. Onay’ın acı içinde kıvranırken fotoğraf derdine düşmesi dikkat çekti. Hakkında 15 Temmuz sonrası İçişleri Bakanlığına alındığı ve süratle zenginleştiği yönünde iddialar ortaya atılan Onay, Sedat Peker’in itiraflarında da yer aldı.

SİLAH SEVKİYATINA TANIK
 
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 15 Temmuz’dan sonra silah dağıttığını söyleyen Peker, Ahmet Onay’ın bu sevkiyata tanık olduğunu öne sürdü. Ancak Onay söz konusu yerde bulunmasına rağmen ismi geçen kişilerin birbirlerine ne verdiklerini görmediğini iddia etti. Onay’ın iddialarını yalanlayan bir kişi, Twitter’da açtığı anonim hesapla Peker’in Onay hakkındaki iddialarını doğruladı ve yeni iddialar ortaya attı. 

PSİKOLOJİK ‘GAZİ’ RAPORU

Ahmet Onay’a “Eksik anlatıyorsun” diye seslenen kimliği belirsiz kişi, “ Sedat Peker sana sadece araba hediye etmedi, bir de galeri açtı. Yaralarım iyileşmedi diyorsun, ama havaalanında yaralarına bakan doktor ‘ufak bir kesik var’ diyor. Gazilik raporunda yara değil, psikolojisi bozulmuş diye yazıyor. Yaran yok. Sedat Peker ile Etiler’de iftarda değil, bizzat evinin önünde saatlerce bekleyip içeri davet edilince tanıştın” dedi.

DOKTORDAN FIRÇA YEDİN

‘Deneme’ isimli hesap iddialarını şöyle sürdürdü: “ Erdoğan alnından öper öpmez Necmi Kadıoğlu seni özel kalem olarak işe aldı. Emre Belözoğlu ile de yakın ilişkiler kurdun. Kirada yaşarken zengin oldun.  SGK tarafından istenilen evrakları almak için gittiğin Bakırköy Devlet Hastanesi’nde, herkesin içinde onurlu, şerefli bir doktordan fırça yedin. ‘Çiziğiniz bile yok, gazi olayım diye sıraya girmişsin. Hak yemekten utanın’ diye”. Onay hakkında iddialar ortaya atılan hesap bir süre sonra kapatıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.