Turizm Teşvik Yasası hazır

GÜNDEM 11.07.2021 - 14:24, Güncelleme: 11.07.2021 - 14:24
 

Turizm Teşvik Yasası hazır

Turizm Teşvik Yasası teklifini mecliste getirmeyi planladıklarını ifade eden AKP Grup Başkanvekili Turan, “Turizm birliklerinin kurulması, lüks kampçılığın yasal altyapısının oluşturulması, bürokratik işlemlerin azaltılması gibi düzenlemeler içeriyor” dedi.

haberimizvar.net- AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, partisinin Meclis’teki çalışmalarına ilişkin açıklama yaptı. Turizm teşvik kanununa ilişkin teklifi mecliste görüşmeyi planladıklarını ifade eden Turan, turizm sektörünün salgın koşullarında ayakta kalabilmesi için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. Turizm sektörüne yönelik düzenlemelerle turistik tesislerin ve otellerin kalitesinin artırılmasının amaçlandığını belirten Turan, “Turizm koruma ve gelişim bölgeleri veya turizm merkezlerinde, özel sektör katılımıyla ‘turizm hizmetleri yönetim birliklerinin’ kurulması, lüks kampçılığın yasal altyapısının oluşturulması, bürokratik işlemlerin azaltılması, yetki çakışmasından kaynaklı yatırımcıların mağduriyetinin giderilmesi ve jeotermal kaynakların turizm amaçlı kullanımına yönelik düzenlemeler içeriyor” dedi. TEHDİT HENÜZ GEÇMİŞ DEĞİL AKP’nin Meclis Başkanlığına sunduğu, OHAL kararnameleri uygulamasının üç yıl boyunca devam etmesini öngören, ekonomiye ve kamuda çalışanlara ilişkin düzenlemeler içeren kanun teklifine de değinen Turan, “Karşımızda neredeyse 50 yıllık sinsi ve kripto bir örgüt var. Bu örgütle mücadelenin nihayete erdirilmesi, tüm tehditlerin ortadan kaldırılması, yeniden yapılanmalarına izin verilmemesi için bu adımlar gerekli. Tehdit henüz geçmiş değil” dedi.  
Turizm Teşvik Yasası teklifini mecliste getirmeyi planladıklarını ifade eden AKP Grup Başkanvekili Turan, “Turizm birliklerinin kurulması, lüks kampçılığın yasal altyapısının oluşturulması, bürokratik işlemlerin azaltılması gibi düzenlemeler içeriyor” dedi.

haberimizvar.net-  AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, partisinin Meclis’teki çalışmalarına ilişkin açıklama yaptı. Turizm teşvik kanununa ilişkin teklifi mecliste görüşmeyi planladıklarını ifade eden Turan, turizm sektörünün salgın koşullarında ayakta kalabilmesi için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. Turizm sektörüne yönelik düzenlemelerle turistik tesislerin ve otellerin kalitesinin artırılmasının amaçlandığını belirten Turan, “ Turizm koruma ve gelişim bölgeleri veya turizm merkezlerinde, özel sektör katılımıyla ‘ turizm hizmetleri yönetim birliklerinin’ kurulması, lüks kampçılığın yasal altyapısının oluşturulması, bürokratik işlemlerin azaltılması, yetki çakışmasından kaynaklı yatırımcıların mağduriyetinin giderilmesi ve jeotermal kaynakların turizm amaçlı kullanımına yönelik düzenlemeler içeriyor” dedi.

TEHDİT HENÜZ GEÇMİŞ DEĞİL

AKP’nin Meclis Başkanlığına sunduğu, OHAL kararnameleri uygulamasının üç yıl boyunca devam etmesini öngören, ekonomiye ve kamuda çalışanlara ilişkin düzenlemeler içeren kanun teklifine de değinen Turan, “Karşımızda neredeyse 50 yıllık sinsi ve kripto bir örgüt var. Bu örgütle mücadelenin nihayete erdirilmesi, tüm tehditlerin ortadan kaldırılması, yeniden yapılanmalarına izin verilmemesi için bu adımlar gerekli. Tehdit henüz geçmiş değil” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.