Süper Lig fikstürü belli oldu

SPOR 13.07.2021 - 22:08, Güncelleme: 13.07.2021 - 22:08
 

Süper Lig fikstürü belli oldu

Süper Lig’de 2021-2022 sezonunun fikstürü çekildi. İlk derbi 10’uncu haftada Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak.

haberimizvar.net  Süper Lig’de 2021-2022 sezonunun fikstür çekimi, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Riva’daki idari merkezinde gerçekleştirildi. Ligde yeni sezon 13 Ağustos’ta başlayacak ve 27 Aralık’ta ilk yarı sona erecek. 7 Ocak’ta ikinci yarısı başlayacak Süper Lig, 22 Mayıs’ta tamamlanacak. Süper Lig’de 6, 18 ve 22’inci haftalarda ise maçlar hafta içi oynanacak.   YENİ SEZON 20 TAKIMLA OYNANACAK   Fikstür çekimi öncesi bir konuşma yapan TFF Süper Lig Kulüpleri ve Futbol Turizmi Geliştirme Sorumlusu Hasan Akıncıoğlu, “Heyecanlı bir sezonu geride bıraktık. Zor şartlarda geçen bir yıldı. Ligde mücadele eden tüm takımlarımıza teşekkür ediyoruz. Yeni sezonu 20 takımla oynayacağız. 38 haftalık uzun bir maraton bizi bekliyor. TFF olarak dileğimiz, salgının tüm etkisinin geçmesi ve yeni sezonun bir sorun yaşanmadan tamamlanmasıdır. 1,5 yıl sonra maçlarımız seyircili olacak. Sezona yüzde 50 kapasiteyle başlıyoruz. Hakemlerin değil futbolun konuşulduğu bir sezon olmasını diliyoruz” dedi.   İŞTE SEZONUN İLK HAFTA MAÇLARI   Süper Lig’de ilk hafta müsabakaları şöyle: Giresunspor-Galatasaray Vavacars Fatih Karagümrük-Gaziantep Beşiktaş- Çaykur Rizespor Yeni Malatyaspor-Trabzonspor Fraport TAV Antalyaspor-Göztepe Sivasspor-İttifak Holding Konyaspor Adana Demirspor-Fenerbahçe Medipol Başakşehir-Alanyaspor Altay-Kayserispor Atakaş Hatayspor-Kasımpaşa
Süper Lig’de 2021-2022 sezonunun fikstürü çekildi. İlk derbi 10’uncu haftada Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak.

haberimizvar.net

 Süper Lig’de 2021-2022 sezonunun fikstür çekimi, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Riva’daki idari merkezinde gerçekleştirildi. Ligde yeni sezon 13 Ağustos’ta başlayacak ve 27 Aralık’ta ilk yarı sona erecek. 7 Ocak’ta ikinci yarısı başlayacak Süper Lig, 22 Mayıs’ta tamamlanacak. Süper Lig’de 6, 18 ve 22’inci haftalarda ise maçlar hafta içi oynanacak.

 

YENİ SEZON 20 TAKIMLA OYNANACAK

 

Fikstür çekimi öncesi bir konuşma yapan TFF Süper Lig Kulüpleri ve Futbol Turizmi Geliştirme Sorumlusu Hasan Akıncıoğlu, “Heyecanlı bir sezonu geride bıraktık. Zor şartlarda geçen bir yıldı. Ligde mücadele eden tüm takımlarımıza teşekkür ediyoruz. Yeni sezonu 20 takımla oynayacağız. 38 haftalık uzun bir maraton bizi bekliyor. TFF olarak dileğimiz, salgının tüm etkisinin geçmesi ve yeni sezonun bir sorun yaşanmadan tamamlanmasıdır. 1,5 yıl sonra maçlarımız seyircili olacak. Sezona yüzde 50 kapasiteyle başlıyoruz. Hakemlerin değil futbolun konuşulduğu bir sezon olmasını diliyoruz” dedi.

 

İŞTE SEZONUN İLK HAFTA MAÇLARI

 

Süper Lig’de ilk hafta müsabakaları şöyle:

Giresunspor-Galatasaray

Vavacars Fatih Karagümrük-Gaziantep

Beşiktaş- Çaykur Rizespor

Yeni Malatyaspor-Trabzonspor

Fraport TAV Antalyaspor-Göztepe

Sivasspor-İttifak Holding Konyaspor

Adana Demirspor-Fenerbahçe

Medipol Başakşehir-Alanyaspor

Altay-Kayserispor

Atakaş Hatayspor-Kasımpaşa

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.