CHP’den erken seçim hamlesi

GÜNDEM 14.07.2021 - 10:29, Güncelleme: 14.07.2021 - 10:29
 

CHP’den erken seçim hamlesi

Olası bir erken seçim için harekete geçen CHP Genel Merkezi, il ve ilçe başkanlıklarından, görevlisi eksik olan sandıkların belirlenmesi ve görevlendirme yapılmasını istedi.

haberimizvar.net- CHP Genel Merkezi, il ve ilçe başkanlıklarına gönderdiği yazıda, boş olan ilçe ve belde örgütlerinin kurulması talimatı verdi. İl ve ilçe örgütlerinden, son seçimlerde görevlisi eksik olan sandıkların belirlenmesi, görevlendirme yapılmamış ya da görevli olduğu halde sandık görevine gidilmemiş sandıklarda görevlendirilmelerin yapılması istendi. Yazıda örgütlerle sistemli ve sonuç alıcı temaslar sürdürebilmek, parti çalışmalarına katkı sağlayabilmek, örgütsel yapı ve çalışmalarla ilgili bir takım planlamalar yapılması için il ve ilçe örgütlerin aktif çalışmalarının değerlendirilmesi ihtiyacının doğduğu belirtildi. Yazıda, ilerleyen sürece ilişkin örgütlerin çalışmalarına başlamasının oldukça önemli olduğu ifade edildi. İLLERE ‘ÖBEK ÖRGÜTLENME’ TALİMATI İl başkanlıklarından, ilçe ve belde örgütlenmelerinin tamamlanması, boş olan ilçe ve belde örgütlerinin kurulması istenirken, mahalle temsilciliklerinin aktif çalışmalarına yönelik planlamalar yapılması, boş olan temsilciliklere de seçim/atama yapılması talimatı verildi. “Öbek örgütlenmesinin” gerçekleştirilmesi talep edilen yazıda ayrıca, son seçimlerde görevlisi eksik olan sandıkların belirlenmesi, görevlendirme yapılmamış ya da görevli olduğu halde sandık görevine gidilmemiş sandıklarda görevlendirmelerin yapılması gerektiği kaydedildi. SANDIKLARA ‘SADIK ÜYE’ GÖREVLENDİRİN Bütün sandıkların görev bilincine sadık üyelerle tamamlandığına dikkat edilmesi gerektiğine de dikkat çekilen yazıda; üyesi olmayan mahalle, köy ve sandık seçim çevrelerinin belirlenmesi ve ivedilikle üye kazandırılması, özellikle, aktif katılım gösterecek yeni üye kaydı yapılması, hususlarında, örgütlerin gereğinin yapılması istendi. 
Olası bir erken seçim için harekete geçen CHP Genel Merkezi, il ve ilçe başkanlıklarından, görevlisi eksik olan sandıkların belirlenmesi ve görevlendirme yapılmasını istedi.

haberimizvar.net-  CHP Genel Merkezi, il ve ilçe başkanlıklarına gönderdiği yazıda, boş olan ilçe ve belde örgütlerinin kurulması talimatı verdi. İl ve ilçe örgütlerinden, son seçimlerde görevlisi eksik olan sandıkların belirlenmesi, görevlendirme yapılmamış ya da görevli olduğu halde sandık görevine gidilmemiş sandıklarda görevlendirilmelerin yapılması istendi. Yazıda örgütlerle sistemli ve sonuç alıcı temaslar sürdürebilmek, parti çalışmalarına katkı sağlayabilmek, örgütsel yapı ve çalışmalarla ilgili bir takım planlamalar yapılması için il ve ilçe örgütlerin aktif çalışmalarının değerlendirilmesi ihtiyacının doğduğu belirtildi. Yazıda, ilerleyen sürece ilişkin örgütlerin çalışmalarına başlamasının oldukça önemli olduğu ifade edildi.

İLLERE ‘ÖBEK ÖRGÜTLENME’ TALİMATI

İl başkanlıklarından, ilçe ve belde örgütlenmelerinin tamamlanması, boş olan ilçe ve belde örgütlerinin kurulması istenirken, mahalle temsilciliklerinin aktif çalışmalarına yönelik planlamalar yapılması, boş olan temsilciliklere de seçim/atama yapılması talimatı verildi. “Öbek örgütlenmesinin” gerçekleştirilmesi talep edilen yazıda ayrıca, son seçimlerde görevlisi eksik olan sandıkların belirlenmesi, görevlendirme yapılmamış ya da görevli olduğu halde sandık görevine gidilmemiş sandıklarda görevlendirmelerin yapılması gerektiği kaydedildi.

SANDIKLARA ‘SADIK ÜYE’ GÖREVLENDİRİN

Bütün sandıkların görev bilincine sadık üyelerle tamamlandığına dikkat edilmesi gerektiğine de dikkat çekilen yazıda; üyesi olmayan mahalle, köy ve sandık seçim çevrelerinin belirlenmesi ve ivedilikle üye kazandırılması, özellikle, aktif katılım gösterecek yeni üye kaydı yapılması, hususlarında, örgütlerin gereğinin yapılması istendi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.