Rektörlüğü şimdilik düşünmüyorum

GÜNDEM 16.07.2021 - 10:08, Güncelleme: 16.07.2021 - 10:08
 

Rektörlüğü şimdilik düşünmüyorum

Boğaziçi Üniversitesi rektörlüğü için isminin geçtiği paylaşımını ciddiye alan AKP Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, “Şimdilik rektör olmayı düşünmüyorum” yanıtı verdi.

haberimizvar.net- Kayyım Rektör Melih Bulu’nun, Boğaziçi Üniversitesi’ndeki görevinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla alınması gündem olurken, ‘Türkiye Gerçekleri’ adlı Twitter hesabı ile ‘Yeliz’ diye bilinen AKP Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı arasındaki mesajlaşma dikkat çekti. Çamlı ‘Boğaziçi’ne rektörlüğü’ için adının geçtiği esprisi yapılan mesaja ‘görevi şimdilik kabul edemeyeceğini’ söyleyerek yanıt verdi.  BÖYLE BİR TALEBİN FARKINDAYIM ‘Türkiye Gerçekleri’ adlı hesap Çamlı’yı Twitter’dan etiketleyerek, “Sayın vekilim Boğaziçi rektörlüğü için isminizin geçtiğini duydum… Tebrik ediyorum @ahmethamdicamli” diye yazdı. Paylaşımı alıntılayan Çamlı ise şu yanıtı verdi: “Böyle bir talebin farkındayım. Ama daha yoğun bir gayret gerektiren, zaman alıcı meşguliyetle hemhal olduğum için kabul edemeyeceğim (şimdilik)… Tabanın baskısı artarsa reddetmem de güçleşebilir”.  
Boğaziçi Üniversitesi rektörlüğü için isminin geçtiği paylaşımını ciddiye alan AKP Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, “Şimdilik rektör olmayı düşünmüyorum” yanıtı verdi.

haberimizvar.net- Kayyım Rektör Melih Bulu’nun, Boğaziçi Üniversitesi’ndeki görevinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla alınması gündem olurken, ‘Türkiye Gerçekleri’ adlı Twitter hesabı ile ‘Yeliz’ diye bilinen AKP Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı arasındaki mesajlaşma dikkat çekti. Çamlı ‘Boğaziçi’ne rektörlüğü’ için adının geçtiği esprisi yapılan mesaja ‘görevi şimdilik kabul edemeyeceğini’ söyleyerek yanıt verdi. 

BÖYLE BİR TALEBİN FARKINDAYIM

‘Türkiye Gerçekleri’ adlı hesap Çamlı’yı Twitter’dan etiketleyerek, “Sayın vekilim Boğaziçi rektörlüğü için isminizin geçtiğini duydum… Tebrik ediyorum @ahmethamdicamli” diye yazdı. Paylaşımı alıntılayan Çamlı ise şu yanıtı verdi: “Böyle bir talebin farkındayım. Ama daha yoğun bir gayret gerektiren, zaman alıcı meşguliyetle hemhal olduğum için kabul edemeyeceğim (şimdilik)… Tabanın baskısı artarsa reddetmem de güçleşebilir”.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.