Twitter, yeni özelliği ile Instagram’a göz kırptı

GÜNDEM 17.07.2021 - 10:13, Güncelleme: 17.07.2021 - 10:13
 

Twitter, yeni özelliği ile Instagram’a göz kırptı

Popüler sosyal medya platformu Twitter, fotoğraflar için getirmeyi planladığı yeni düzen ile Instagram'a göz kırptı.

haberimizvar.net-  Sosyal medya platformu Twitter, son zamanlarda çok sayıda değişikliğe ve yeni özelliğe gitti. Şirket şimdi de Instagram’dan aşina olunan bir özelliği platforma entegre etmeye hazırlanıyor. Twitter, fotoğrafları ve videoları zaman çizelgesinde görüntülemek için uçtan uca yeni bir düzen üzerinde çalışıyor. Sosyal medya devi, aynı zamanda kullanıcılarına tweet düzenleme seçeneği hakkında ne düşündüklerini de soruyor. TWİTTER YENİ ÖZELLİĞİYLE INSTAGRAM’A GÖZ KIRPIYOR Yeni düzen, araştırmacı gazeteci Jane Manchun Wong tarafından açıklandı. Wong’un gösterdiği yeni düzen, fotoğrafların ve videoların tüm yatay alanını doldurmasıyla Instagram’a benziyor. Bu yılın başlarında platform, kullanıcıların 4K çözünürlüğe sahip medya yüklemesine olanak tanıyan bir özellik yayınlamıştı. Bu nedenle Twitter’ın fotoğraf ve video görüntüleme deneyimini daha da geliştirmek istemesi şaşırtıcı değil. Yeni düzenin ne zaman kullanıcılar sunulacağı henüz belli değil. Ancak Twitter’ın CEO’su Jack Dorsey, Wong’un tweetine uçtan uca fotoğrafların çok daha iyi olduğu yorumunu yaptı. TWİTTER BLUE İLE SINIRLANDIRILABİLİR Öte yandan, yeni özellik sosyal ağdaki bazı ekstra deneyimin kilidini açan abonelik hizmeti Twitter Blue ile sınırlandırılabilir. Sosyal medya devinin ürün lideri olan Kavyon Beykpour da seçeneğin yalnızca bir tweet attıktan birkaç dakika içinde kullanılabileceğini öne sürdü.
Popüler sosyal medya platformu Twitter, fotoğraflar için getirmeyi planladığı yeni düzen ile Instagram'a göz kırptı.

haberimizvar.net-   Sosyal medya platformu Twitter, son zamanlarda çok sayıda değişikliğe ve yeni özelliğe gitti. Şirket şimdi de Instagram’dan aşina olunan bir özelliği platforma entegre etmeye hazırlanıyor.

Twitter, fotoğrafları ve videoları zaman çizelgesinde görüntülemek için uçtan uca yeni bir düzen üzerinde çalışıyor.

Sosyal medya devi, aynı zamanda kullanıcılarına tweet düzenleme seçeneği hakkında ne düşündüklerini de soruyor.

TWİTTER YENİ ÖZELLİĞİYLE INSTAGRAM’A GÖZ KIRPIYOR

Yeni düzen, araştırmacı gazeteci Jane Manchun Wong tarafından açıklandı. Wong’un gösterdiği yeni düzen, fotoğrafların ve videoların tüm yatay alanını doldurmasıyla Instagram’a benziyor.

Bu yılın başlarında platform, kullanıcıların 4K çözünürlüğe sahip medya yüklemesine olanak tanıyan bir özellik yayınlamıştı.

Bu nedenle Twitter’ın fotoğraf ve video görüntüleme deneyimini daha da geliştirmek istemesi şaşırtıcı değil.

Yeni düzenin ne zaman kullanıcılar sunulacağı henüz belli değil. Ancak Twitter’ın CEO’su Jack Dorsey, Wong’un tweetine uçtan uca fotoğrafların çok daha iyi olduğu yorumunu yaptı.

TWİTTER BLUE İLE SINIRLANDIRILABİLİR

Öte yandan, yeni özellik sosyal ağdaki bazı ekstra deneyimin kilidini açan abonelik hizmeti Twitter Blue ile sınırlandırılabilir.

Sosyal medya devinin ürün lideri olan Kavyon Beykpour da seçeneğin yalnızca bir tweet attıktan birkaç dakika içinde kullanılabileceğini öne sürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.