Sizi üniversiteye yollayacağız

GÜNDEM 20.07.2021 - 16:27, Güncelleme: 20.07.2021 - 16:27
 

Sizi üniversiteye yollayacağız

Suriye’de barış sağlanmazsa Suriyelilerin gönderilemeyeceğini söyleyen Ali Babacan’ı eleştiren Ümit Özdağ, “Siz üniversitede yap-işlet-devret modeli ile Türk halkını soyanlara nasıl yüzde 147 kâr ile kullanılmayan havaalanı yaptırdığınızı anlatın” dedi.

haberimizvar.net-  Hatay’ın Antakya ilçesinde konuşan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, bir vatandaşın sorusunu üzerine, “Suriye’de barış, istikrar ve huzur sağlanmazsa buradaki Suriyelilerin Suriye’ye gitmek gibi bir şansının olmadığını biliyorsunuz. Bunun popülizminin yapılacağını da biz biliyoruz. Şimdi seçimlere doğru giderken bazı partiler çıkacak, ‘Bize oy verin, bunların hepsini göndereceğiz’ diyecekler. Ama ne insani açıdan, ne de uluslararası hukuk açısından yapamayacaklar. Biz gerçekçiyiz. Suriyelilerin çözümünü Suriye’de aramak gerekir. Suriye politikasının tamamen yeniden yazılması gerekiyor” dedi. ÜMİT ÖZDAĞ KARŞILIK VERDİ Babacan’ın bu sözlerine sosyal medya hesabından karşılık veren Ayyıldız Hareketi’nin lideri Prof. Dr. Ümit Özdağ, “Sayın Babacan, bütün Suriyelileri Suriye’ye yollayacağız. Sizi ise üniversiteye iktisat tarihi dersi vermeye yollayacağız. Orada yap-işlet-devret modeli ile Türk halkını soyanlara nasıl yüzde 147 kâr ile kullanılmayan havaalanı, geçilmeyen köprü yaptırdığınızı anlatırsınız” ifadelerini kullandı.
Suriye’de barış sağlanmazsa Suriyelilerin gönderilemeyeceğini söyleyen Ali Babacan’ı eleştiren Ümit Özdağ, “Siz üniversitede yap-işlet-devret modeli ile Türk halkını soyanlara nasıl yüzde 147 kâr ile kullanılmayan havaalanı yaptırdığınızı anlatın” dedi.

haberimizvar.net-  Hatay’ın Antakya ilçesinde konuşan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, bir vatandaşın sorusunu üzerine, “Suriye’de barış, istikrar ve huzur sağlanmazsa buradaki Suriyelilerin Suriye’ye gitmek gibi bir şansının olmadığını biliyorsunuz. Bunun popülizminin yapılacağını da biz biliyoruz. Şimdi seçimlere doğru giderken bazı partiler çıkacak, ‘Bize oy verin, bunların hepsini göndereceğiz’ diyecekler. Ama ne insani açıdan, ne de uluslararası hukuk açısından yapamayacaklar. Biz gerçekçiyiz. Suriyelilerin çözümünü Suriye’de aramak gerekir. Suriye politikasının tamamen yeniden yazılması gerekiyor” dedi.

ÜMİT ÖZDAĞ KARŞILIK VERDİ

Babacan’ın bu sözlerine sosyal medya hesabından karşılık veren Ayyıldız Hareketi’nin lideri Prof. Dr. Ümit Özdağ, “Sayın Babacan, bütün Suriyelileri Suriye’ye yollayacağız. Sizi ise üniversiteye iktisat tarihi dersi vermeye yollayacağız. Orada yap-işlet-devret modeli ile Türk halkını soyanlara nasıl yüzde 147 kâr ile kullanılmayan havaalanı, geçilmeyen köprü yaptırdığınızı anlatırsınız” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.