Waffle satacaklar

GÜNDEM 23.07.2021 - 12:04, Güncelleme: 23.07.2021 - 12:04
 

Waffle satacaklar

Erdoğan’ın çocukları Bilal Erdoğan ve Sümeyye Erdoğan Bayraktar’ın ortakları ile birlikte kurduğu 'Doruk Izgara', Fatih’te 'Çay Saati' ve 'Waffle Saati' adıyla dükkan açtı.

haberimizvar.net- AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çocukları Sümeyye Erdoğan Bayraktar ve Bilal Erdoğan’ın ortağı olduğu ve 2009 yılında kurulan “Doruk Izgara” isimli şirket, İstanbul Fatih’te dükkan açmıştı. Fatih ilçesinin en hareketli caddelerinden biri olan Fevzipaşa’da bulunan binada daha önce kahve satışı gerçekleşirken, bir süre önce de waffle ve dondurma satışı yapılmaya başlandı.   İşletmenin hem kapalı hem de açık alanı bulunuyor. Dışarıya bakan bölümde dondurma satışı, giriş bölümünde ise waffle satışı yapılıyor. Dükkanın içindeki bölümde ise şirketin patentini 2019’da aldığı “Çay Saati” markası ile sıcak ve soğuk içeceklerin yanında yiyecek servisi de veriliyor.
Erdoğan’ın çocukları Bilal Erdoğan ve Sümeyye Erdoğan Bayraktar’ın ortakları ile birlikte kurduğu 'Doruk Izgara', Fatih’te 'Çay Saati' ve 'Waffle Saati' adıyla dükkan açtı.

haberimizvar.net- AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çocukları Sümeyye Erdoğan Bayraktar ve Bilal Erdoğan’ın ortağı olduğu ve 2009 yılında kurulan “Doruk Izgara” isimli şirket, İstanbul Fatih’te dükkan açmıştı. Fatih ilçesinin en hareketli caddelerinden biri olan Fevzipaşa’da bulunan binada daha önce kahve satışı gerçekleşirken, bir süre önce de waffle ve dondurma satışı yapılmaya başlandı.

 

İşletmenin hem kapalı hem de açık alanı bulunuyor. Dışarıya bakan bölümde dondurma satışı, giriş bölümünde ise waffle satışı yapılıyor. Dükkanın içindeki bölümde ise şirketin patentini 2019’da aldığı “Çay Saati” markası ile sıcak ve soğuk içeceklerin yanında yiyecek servisi de veriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.