Problem çıksa Erdoğan üçüncü dozu olur muydu?

GÜNDEM 27.07.2021 - 16:24, Güncelleme: 27.07.2021 - 16:24
 

Problem çıksa Erdoğan üçüncü dozu olur muydu?

“Hiçbir şey olmamış olsa bile kesinlikle bir şey oldu” sözleriyle tanınan AKP’li Yavuz, aşının önemine dikkat çekmek için de, “Cumhurbaşkanımız üç doz aşı oldu. Bir problem görseydi, Cumhurbaşkanımız olur muydu?” dedi.

haberimizvar.net- Yenilenen İstanbul seçimleri sürecinde söylediği “Hiçbir şey olmamış olsa bile kesinlikle bir şey oldu” sözleriyle hafızalara kazınan AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Covid-19’a karşı aşının önemiyle ilgili yaptığı açıklamada da, “Cumhurbaşkanımız üç doz aşı oldu. Bir problem görseydi, Cumhurbaşkanımız olur muydu?” ifadelerini kullandı. Yavuz bu sözleriyle, henüz üçüncü doz aşılama başlamamışken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tartışmalara neden olan ‘3. doz’ açıklamasını teyit etmiş oldu. ERDOĞAN BİR PROBLEM GÖRMEDİ Sakarya Erenler’de düzenlenen Türkiye Emekliler Derneği Sakarya Şubesi 22. Olağan Genel Kurulu’nda konuşan Yavuz, “Bilim adamları, bütün hekimler bunu oluyor. Cumhurbaşkanımız üç doz aşı oldu. Bir problem görseydi, Cumhurbaşkanımız olur muydu? Bütün hekimler aşısını yaptırıyor, onlar işin ehli olan insanlar. Dolayısıyla bizim aşılarımızı olmamızda fayda var. Almamız gereken mesafe var, bunun için de aşı, maske, mesafe ve hijyen kuralına uymamız gerekiyor” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1 Haziran’da henüz Türkiye’de 3. doz aşılamaya başlanmamışken, “3 doz aşı oldum” açıklamasında bulunmuş ve tartışmalara neden olmuştu. 
“Hiçbir şey olmamış olsa bile kesinlikle bir şey oldu” sözleriyle tanınan AKP’li Yavuz, aşının önemine dikkat çekmek için de, “Cumhurbaşkanımız üç doz aşı oldu. Bir problem görseydi, Cumhurbaşkanımız olur muydu?” dedi.

haberimizvar.net- Yenilenen İstanbul seçimleri sürecinde söylediği “Hiçbir şey olmamış olsa bile kesinlikle bir şey oldu” sözleriyle hafızalara kazınan AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Covid-19’a karşı aşının önemiyle ilgili yaptığı açıklamada da, “Cumhurbaşkanımız üç doz aşı oldu. Bir problem görseydi, Cumhurbaşkanımız olur muydu?” ifadelerini kullandı. Yavuz bu sözleriyle, henüz üçüncü doz aşılama başlamamışken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tartışmalara neden olan ‘3. doz’ açıklamasını teyit etmiş oldu.

ERDOĞAN BİR PROBLEM GÖRMEDİ

Sakarya Erenler’de düzenlenen Türkiye Emekliler Derneği Sakarya Şubesi 22. Olağan Genel Kurulu’nda konuşan Yavuz, “Bilim adamları, bütün hekimler bunu oluyor. Cumhurbaşkanımız üç doz aşı oldu. Bir problem görseydi, Cumhurbaşkanımız olur muydu? Bütün hekimler aşısını yaptırıyor, onlar işin ehli olan insanlar. Dolayısıyla bizim aşılarımızı olmamızda fayda var. Almamız gereken mesafe var, bunun için de aşı, maske, mesafe ve hijyen kuralına uymamız gerekiyor” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1 Haziran’da henüz Türkiye’de 3. doz aşılamaya başlanmamışken, “3 doz aşı oldum” açıklamasında bulunmuş ve tartışmalara neden olmuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.