Akdeniz ve Ege’nin kalitesini denetliyor

GÜNDEM (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 28.07.2021 - 11:08, Güncelleme: 28.07.2021 - 11:08
 

Akdeniz ve Ege’nin kalitesini denetliyor

İspanyol turist ‘Deniz-Kum-Güneş’ tatili yerine Akdeniz ve Ege’yi otobüsle geziyor.

haberimizvar.net- İspanya’da bir şirkette Kalite Uzmanı olarak çalışan 45 yaşındaki sıkı bir Barcelona futbol takımı taraftarı olan Daniel Peracaula, tatil yapmak amacıyla uçakla Antalya’ya geldi.  Eski Kemer Turizm ve İş İnsanları Derneği (KEMİAD) Başkanı Ali Nail Kılıç’ın Kemer ilçesinde işlettiği Tuncer Garden butik otele yerleşen Peracaula, DenizKum-Güneş tatili yerine Akdeniz ve Ege’yi gezerek Türk kültürünü öğrenmeye çalışıyor. Akdeniz ve Ege’yi minibüs ve otobüsle seyahat ederek gezeceğini belirten Daniel Peracaula, ‘’Antalya’dan başladığım gezimi İstanbul'da tamamlayacak ve 20 günde bitireceğim. Bu şekilde insanları ve şehirleri daha iyi tanımaya çalışıyorum’’ dedi.
İspanyol turist ‘Deniz-Kum-Güneş’ tatili yerine Akdeniz ve Ege’yi otobüsle geziyor.

haberimizvar.net- İspanya’da bir şirkette Kalite Uzmanı olarak çalışan 45 yaşındaki sıkı bir Barcelona futbol takımı taraftarı olan Daniel Peracaula, tatil yapmak amacıyla uçakla Antalya’ya geldi. 

Eski Kemer Turizm ve İş İnsanları Derneği (KEMİAD) Başkanı Ali Nail Kılıç’ın Kemer ilçesinde işlettiği Tuncer Garden butik otele yerleşen Peracaula, DenizKum-Güneş tatili yerine Akdeniz ve Ege’yi gezerek Türk kültürünü öğrenmeye çalışıyor.

Akdeniz ve Ege’yi minibüs ve otobüsle seyahat ederek gezeceğini belirten Daniel Peracaula, ‘’Antalya’dan başladığım gezimi İstanbul'da tamamlayacak ve 20 günde bitireceğim. Bu şekilde insanları ve şehirleri daha iyi tanımaya çalışıyorum’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.