Masumlara ceza kesemeyiz

GÜNDEM 28.07.2021 - 22:03, Güncelleme: 28.07.2021 - 22:03
 

Masumlara ceza kesemeyiz

Göçmenlerle ilgili örnek bir açıklama yapan Tunç Soyer, “Din, dil, ırk fark etmeksizin kimseyi hizmetten yoksun bırakmam. Bu her şeyden önce insanlığa kesilen bir ceza olur. Masumlara kesilen hiçbir ceza bize ait olamaz” dedi.

haberimizvar.net- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan göçmenlere verilecek suyun 10 kat pahalı olacağını söylemesiyle başka bir boyut kazanan mülteci konusuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Göçmenler konusunda kendisine eleştiriler geldiğini söyleyen Soyer, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Açık sınır politikası ile ülke sınırlarımız yok sayılıyor ve milyonlarca insan sınırlarımızdan giriyor. Benim görevim ise İzmir’de toplumsal barışı korumak ve her insana eşit hizmet vermeye devam etmektir” dedi. HİÇBİR CEZA BİZE AİT OLAMAZ İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer şunları söyledi: “Din, dil, ırk fark etmeksizin kimseyi sudan, hizmetten, güvenlikten yoksun bırakmam, bırakamam. Bu her şeyden önce uygulanan yanlış politikalara değil, insanlığa kesilen bir ceza olur. Yönetememenin sonucu olarak da görsek masumlara kesilen hiçbir ceza bize ait olamaz”. ONLARLA BERABER YAŞIYORUZ Bu sabah FOX TV’de yayınlanan Çalar Saat programına da konuk olan Soyer, “İzmir’de 150 bin göçmenin yaşıyor. Gündelik hayatlarında kolaylaştırmak, entegrasyon sağlamak için Kentsel Adalet Daire Başkanlığı kurduk. Adalet arayışları, sağlık sorunları ne varsa bunlarla ilgilenen özel bir dairemiz var. Hayatın içinde onlarla beraber yaşıyoruz. Bunu herkesin hazmetmesi ve bununla devam etmeyi öğrenmemiz lazım” diye konuştu.
Göçmenlerle ilgili örnek bir açıklama yapan Tunç Soyer, “Din, dil, ırk fark etmeksizin kimseyi hizmetten yoksun bırakmam. Bu her şeyden önce insanlığa kesilen bir ceza olur. Masumlara kesilen hiçbir ceza bize ait olamaz” dedi.

haberimizvar.net-  İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan göçmenlere verilecek suyun 10 kat pahalı olacağını söylemesiyle başka bir boyut kazanan mülteci konusuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Göçmenler konusunda kendisine eleştiriler geldiğini söyleyen Soyer, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Açık sınır politikası ile ülke sınırlarımız yok sayılıyor ve milyonlarca insan sınırlarımızdan giriyor. Benim görevim ise İzmir’de toplumsal barışı korumak ve her insana eşit hizmet vermeye devam etmektir” dedi.

HİÇBİR CEZA BİZE AİT OLAMAZ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer şunları söyledi: “Din, dil, ırk fark etmeksizin kimseyi sudan, hizmetten, güvenlikten yoksun bırakmam, bırakamam. Bu her şeyden önce uygulanan yanlış politikalara değil, insanlığa kesilen bir ceza olur. Yönetememenin sonucu olarak da görsek masumlara kesilen hiçbir ceza bize ait olamaz”.

ONLARLA BERABER YAŞIYORUZ

Bu sabah FOX TV’de yayınlanan Çalar Saat programına da konuk olan Soyer, “İzmir’de 150 bin göçmenin yaşıyor. Gündelik hayatlarında kolaylaştırmak, entegrasyon sağlamak için Kentsel Adalet Daire Başkanlığı kurduk. Adalet arayışları, sağlık sorunları ne varsa bunlarla ilgilenen özel bir dairemiz var. Hayatın içinde onlarla beraber yaşıyoruz. Bunu herkesin hazmetmesi ve bununla devam etmeyi öğrenmemiz lazım” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.