Bir yangın da Lara'da

YEREL 29.07.2021 - 13:23, Güncelleme: 29.07.2021 - 13:23
 

Bir yangın da Lara'da

Antalya'da Lara'daki ormanlık alanda yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın, 1 saatlik çalışmayla söndürüldü. Yangını çıkardığı iddia edilen 25-30 yaşlarındaki şüpheli aranmaya başladı.

haberimizvar.net- Yangın, saat 11.30 sıralarında Muratpaşa ilçesinde Lara Plajı karşısındaki Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca geçen yıl 'doğal sit- nitelikli doğal koruma alanı' ilan edilen Lara kumul ve ormanlarında çıktı. Alevler, rüzgârın da etkisiyle hızla büyüdü. Çam ağaçları ile yerdeki bitki örtüsünün yandığı bölgeye, Orman Bölge Müdürlüğü personeli ile Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın, yaklaşık 1 saatlik çalışmayla söndürüldü. Yangını bilinçli çıkardığı iddia edilen 25-30 yaşlarında,1.70 boylarında, kolları ve vücudu dövmeli bir şüpheli aranmaya başladı.
Antalya'da Lara'daki ormanlık alanda yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın, 1 saatlik çalışmayla söndürüldü. Yangını çıkardığı iddia edilen 25-30 yaşlarındaki şüpheli aranmaya başladı.

haberimizvar.net- Yangın, saat 11.30 sıralarında Muratpaşa ilçesinde Lara Plajı karşısındaki Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca geçen yıl 'doğal sit- nitelikli doğal koruma alanı' ilan edilen Lara kumul ve ormanlarında çıktı. Alevler, rüzgârın da etkisiyle hızla büyüdü. Çam ağaçları ile yerdeki bitki örtüsünün yandığı bölgeye, Orman Bölge Müdürlüğü personeli ile Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın, yaklaşık 1 saatlik çalışmayla söndürüldü.

Yangını bilinçli çıkardığı iddia edilen 25-30 yaşlarında,1.70 boylarında, kolları ve vücudu dövmeli bir şüpheli aranmaya başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.