Benim çocuklarım hafız

GÜNDEM 30.07.2021 - 02:18, Güncelleme: 30.07.2021 - 11:00
 

Benim çocuklarım hafız

Manavgat’ta linç edilmeye çalışılan iki kişinin kendi çocukları olduğunu söyleyen baba, “Masadan kaldırıp buraya yardım getirsinler diye ben gönderdim onları. Benim çocuklarım hafız. Plakayı görünce yanlış anlamışlar. Güneş balçıkla sıvanmaz” dedi.

HABERİMİZVAR – Antalya’nın Manavgat ilçesinde sinirler iyice gergin. Hocalar Mahallesi girişinde, içinde iki kişinin bulunduğu Denizli plakalı bir aracın önünü kesen gençler, orman yaktıkları şüphesiyle tartıştı. Tartışma büyüdü ve jandarma müdahale etti. Ormanları yaktığı iddiasıyla iki kişinin yakalandığı söylentisini duyan çevre sakinlerinin de toplanmasıyla öfkeli bir kalabalık oluştu. İki kişiyi linç etmeye çalışan kalabalığı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu sakinleştirdi. Gözaltına alınan iki gencin babası ise bir yanlış anlama olduğunu söyleyerek bölgedeki jandarma karakoluna geldi.   DOĞMA BÜYÜME KIRCAMİLİYİZ   Linç edilmeye çalışılan iki kişinin kendi oğlu olduğunu söyleyen baba, “Biz doğma büyüme Kırcamiliyiz. Burdur’dan gelip yerleşmişiz. Oğullarımı yardım için ben gönderdim. Birinin adı O. N. Y., diğerini adı da M. Y. Benim oğullarım hafız. Yanlarında bir arkadaşları daha vardı, o da hafız. 2 yıl önce kaza yaptılar. Yüzündeki yara izleri belli olmasın diye saçını ben uzattırdım. Paçavraya döndü çocuklarım. Onları masa başından kaldırdım, buraya su getirmeye gönderdim. Halk 20 plakayı göründe yanlış anlayıp linç etmiş. Anlamadıkları, dinlemedikleri için yanlış anlaşılmış, hakkımı helal ediyorum. Doğru nasılsa anlaşılacak. Güneş balçıkla sıvanmaz” dedi.   
Manavgat’ta linç edilmeye çalışılan iki kişinin kendi çocukları olduğunu söyleyen baba, “Masadan kaldırıp buraya yardım getirsinler diye ben gönderdim onları. Benim çocuklarım hafız. Plakayı görünce yanlış anlamışlar. Güneş balçıkla sıvanmaz” dedi.

HABERİMİZVAR – Antalya’nın Manavgat ilçesinde sinirler iyice gergin. Hocalar Mahallesi girişinde, içinde iki kişinin bulunduğu Denizli plakalı bir aracın önünü kesen gençler, orman yaktıkları şüphesiyle tartıştı. Tartışma büyüdü ve jandarma müdahale etti. Ormanları yaktığı iddiasıyla iki kişinin yakalandığı söylentisini duyan çevre sakinlerinin de toplanmasıyla öfkeli bir kalabalık oluştu. İki kişiyi linç etmeye çalışan kalabalığı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu sakinleştirdi. Gözaltına alınan iki gencin babası ise bir yanlış anlama olduğunu söyleyerek bölgedeki jandarma karakoluna geldi.

 

DOĞMA BÜYÜME KIRCAMİLİYİZ

 

Linç edilmeye çalışılan iki kişinin kendi oğlu olduğunu söyleyen baba, “Biz doğma büyüme Kırcamiliyiz. Burdur’dan gelip yerleşmişiz. Oğullarımı yardım için ben gönderdim. Birinin adı O. N. Y., diğerini adı da M. Y. Benim oğullarım hafız. Yanlarında bir arkadaşları daha vardı, o da hafız. 2 yıl önce kaza yaptılar. Yüzündeki yara izleri belli olmasın diye saçını ben uzattırdım. Paçavraya döndü çocuklarım. Onları masa başından kaldırdım, buraya su getirmeye gönderdim. Halk 20 plakayı göründe yanlış anlayıp linç etmiş. Anlamadıkları, dinlemedikleri için yanlış anlaşılmış, hakkımı helal ediyorum. Doğru nasılsa anlaşılacak. Güneş balçıkla sıvanmaz” dedi. 




 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.