Subaşı’dan ekipman çağrısı

GÜNDEM 30.07.2021 - 10:49, Güncelleme: 30.07.2021 - 10:49
 

Subaşı’dan ekipman çağrısı

İyi Parti Antalya Milletvekili Subaşı, yangınlarda yetersiz kalan ekipman konusuna dikkat çekti

haberimizvar.net- İyi Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, yangınlarda yetersiz kalan ekipman konusuna dikkat çekti. Subaşı, “Manavgat'da yangın devam ediyor!. 3 vatandaşımızı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Küresel ısınma ve kızılçamın yanma özellikleri nedeniyle duyarlı olunmazsa ormanlarımızı kaybedeceğiz. Ne zaman ekipman ve donanımın felaketlere karşı toplumu koruyacağı gerçeğini göreceksiniz” dedi.
İyi Parti Antalya Milletvekili Subaşı, yangınlarda yetersiz kalan ekipman konusuna dikkat çekti

haberimizvar.net-  İyi Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, yangınlarda yetersiz kalan ekipman konusuna dikkat çekti. Subaşı, “Manavgat'da yangın devam ediyor!. 3 vatandaşımızı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Küresel ısınma ve kızılçamın yanma özellikleri nedeniyle duyarlı olunmazsa ormanlarımızı kaybedeceğiz. Ne zaman ekipman ve donanımın felaketlere karşı toplumu koruyacağı gerçeğini göreceksiniz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.