Bu düpedüz faşizm

GÜNDEM 30.07.2021 - 23:18, Güncelleme: 30.07.2021 - 23:18
 

Bu düpedüz faşizm

CHP milletvekili Murat Bakan, Konya’da katliama, “Hangi öğreti sizi bu hale getirdi? Düpedüz faşizm bu. Lanet olsun ülkeyi bu hale getirenlere” diye tepki gösterdi.

haberimizvar.net- CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, Konya’nın Meram ilçesinde Dedeoğulları ailesinden 7 kişinin evlerinde öldürüldüğü saldırıya tepki gösterdi. Kars kökenli Dedeoğulları ailesi Kürt oldukları için son olarak 12 Mayıs’ta taşlı, sopalı ve bıçaklı saldırıya uğramış, 7 kişi yaralanmıştı. Bu saldırıyı hatırlatan Murat Bakan, “Konya Meram’da 12 Mayıs’ta saldırıya uğrayan aile 24 yıldır o mahallede oturuyormuş. Saldıranlar tahliye edilmiş ve o aileyi katlettiler. 7 insan, 7 can! Komşusunu katletmek hangi kitapta yazar? Hangi öğreti sizi bu hale getirdi?” diye sordu. BU HALE GETİRENLERE LANET OLSUN CHP’li Bakan şu ifadeleri kullandı: “Düpedüz faşizm bu. Ailenin genç ferdi, ‘abla biz çok korkuyoruz’ demiş bunu duyunca daha da üzüldüm nerede komşuluk hukuku? Nerede büyük insanlık? Nerede Anadolu hümanizması? Düpedüz faşizm bu, hem de acımasızından lanet olsun bu ülkeyi bu hale getirenlere”. 
CHP milletvekili Murat Bakan, Konya’da katliama, “Hangi öğreti sizi bu hale getirdi? Düpedüz faşizm bu. Lanet olsun ülkeyi bu hale getirenlere” diye tepki gösterdi.

haberimizvar.net-  CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, Konya’nın Meram ilçesinde Dedeoğulları ailesinden 7 kişinin evlerinde öldürüldüğü saldırıya tepki gösterdi. Kars kökenli Dedeoğulları ailesi Kürt oldukları için son olarak 12 Mayıs’ta taşlı, sopalı ve bıçaklı saldırıya uğramış, 7 kişi yaralanmıştı. Bu saldırıyı hatırlatan Murat Bakan, “ Konya Meram’da 12 Mayıs’ta saldırıya uğrayan aile 24 yıldır o mahallede oturuyormuş. Saldıranlar tahliye edilmiş ve o aileyi katlettiler. 7 insan, 7 can! Komşusunu katletmek hangi kitapta yazar? Hangi öğreti sizi bu hale getirdi?” diye sordu.

BU HALE GETİRENLERE LANET OLSUN

CHP’li Bakan şu ifadeleri kullandı: “Düpedüz faşizm bu. Ailenin genç ferdi, ‘abla biz çok korkuyoruz’ demiş bunu duyunca daha da üzüldüm nerede komşuluk hukuku? Nerede büyük insanlık? Nerede Anadolu hümanizması? Düpedüz faşizm bu, hem de acımasızından lanet olsun bu ülkeyi bu hale getirenlere”. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.