Benim adımla arayanlara inanmayın!

GÜNDEM 31.07.2021 - 01:08, Güncelleme: 31.07.2021 - 01:08
 

Benim adımla arayanlara inanmayın!

Bazı kişilerin kendi adına insanları arayarak dolandırıcılık yaptığını söyleyen Manavgat Belediye Başkanı Sözen, “Belediyemizin ve benim maddi bir yardım kampanyamız asla bulunmamaktadır. Bu tür dolandırıcılara itibar etmeyin” uyarısında bulundu.

HABERİMİZVAR – Antalya’nın Manavgat ilçesini 3 gündür cehenneme çeviren orman yangınlarına karşı oluşan toplumsal duyarlılığı fırsat bilen birilerinin insanları dolandırmaya çalıştığını söyleyen Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “Son günlerde ‘Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’ ismiyle, kişileri telefonla arayarak yangınzede vatandaşlarımız için para toplamaya çalışan dolandırıcılar olduğu tespit edilmiştir. İçinde bulunduğumuz böylesine zor günlerde, halkımızın iyi niyet ve yardımlaşma duygularını alçakça suistimal eden bu şahısları şiddetle kınıyorum” ifadelerini kullandı.   YARDIM KAMPANYAMIZ YOK   Sosyal medya hesabından halkı uyaran Sözen, “Manavgat Belediyemizin ve Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen olarak şahsımın açtığı maddi bir yardım kampanyası asla bulunmamaktadır. Vatandaşlarımızdan bu tür dolandırıcılara itibar etmemelerini ve böyle durumlarda mutlak surette Manavgat Belediyemizin 746 13 93 nolu telefonu arayarak bildirmelerini rica ediyorum” dedi. 
Bazı kişilerin kendi adına insanları arayarak dolandırıcılık yaptığını söyleyen Manavgat Belediye Başkanı Sözen, “Belediyemizin ve benim maddi bir yardım kampanyamız asla bulunmamaktadır. Bu tür dolandırıcılara itibar etmeyin” uyarısında bulundu.

HABERİMİZVAR – Antalya’nın Manavgat ilçesini 3 gündür cehenneme çeviren orman yangınlarına karşı oluşan toplumsal duyarlılığı fırsat bilen birilerinin insanları dolandırmaya çalıştığını söyleyen Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “Son günlerde ‘ Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’ ismiyle, kişileri telefonla arayarak yangınzede vatandaşlarımız için para toplamaya çalışan dolandırıcılar olduğu tespit edilmiştir. İçinde bulunduğumuz böylesine zor günlerde, halkımızın iyi niyet ve yardımlaşma duygularını alçakça suistimal eden bu şahısları şiddetle kınıyorum” ifadelerini kullandı.

 

YARDIM KAMPANYAMIZ YOK
 

Sosyal medya hesabından halkı uyaran Sözen, “ Manavgat Belediyemizin ve Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen olarak şahsımın açtığı maddi bir yardım kampanyası asla bulunmamaktadır. Vatandaşlarımızdan bu tür dolandırıcılara itibar etmemelerini ve böyle durumlarda mutlak surette Manavgat Belediyemizin 746 13 93 nolu telefonu arayarak bildirmelerini rica ediyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.