Her yer yanıyor

GÜNDEM 01.08.2021 - 14:35, Güncelleme: 01.08.2021 - 14:35
 

Her yer yanıyor

Antalya’da Kemer ilçesinin 3 farklı noktasında yangın başladı. Kepez Gaziler’de yangın var. Manavgat ve Alanya’dan sonra Akseki, Gündoğmuş’a da dayanan yangın devam ediyor. Gündoğmuş’taki yangının bir kolu Narağacı köyünü ilerliyor. Köy boşaltıldı.

haberimizvar.net- Antalya’da Kemer ilçesinin Aslanbucak Mahallesi’nde 2 farklı noktada yangın başladı. Çamyuva bölgesinde de yangın çıktı. Kepez’in Gaziler Mahallesi’nde yangın var. Manavgat ve Alanya’dan sonra Akseki, Gündoğmuş ilçelerine de dayanan yangın tüm şiddetiyle devam ediyor. Gündoğmuş’taki yangının bir kolu Narağacı köyünü ilerliyor. Köy boşaltıldı.  GÜNDOĞMUŞ VE ALANYA YANIYOR Gündoğmuş ve Alanya ilçelerindeki orman yangınlarına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Gündoğmuş’taki yangın nedeniyle 3 mahalle tahliye edildi. Yangının diğer yerleşim yerlerini de tehdit ettiği öğrenildi. Alanya’da ise şu ana kadar 3 mahallenin tahliye edildiği bölgede, alevler Susuz Yaylası’na da sıçradı. Ortakonuş Mahallesi’nde 29 Temmuz’da çıkan yangın rüzgarın etkisiyle yayıldı. Sarp bölgede yer aldığı için alevlere müdahale güçlükle yürütülüyor. Alevlerin yerleşim yerine sıçraması sonucu şu ana kadar 3 mahalle tahliye edildi, bazı vatandaşlar Gündoğmuş Çok Programlı Anadolu Lisesi yurduna yerleştirildi. Alevleri kontrol altına alma çalışmaları sürerken, yangının diğer yerleşim yerlerini de tehdit ettiği öğrenildi.  
Antalya’da Kemer ilçesinin 3 farklı noktasında yangın başladı. Kepez Gaziler’de yangın var. Manavgat ve Alanya’dan sonra Akseki, Gündoğmuş’a da dayanan yangın devam ediyor. Gündoğmuş’taki yangının bir kolu Narağacı köyünü ilerliyor. Köy boşaltıldı.

haberimizvar.net- Antalya’da Kemer ilçesinin Aslanbucak Mahallesi’nde 2 farklı noktada yangın başladı. Çamyuva bölgesinde de yangın çıktı. Kepez’in Gaziler Mahallesi’nde yangın var. Manavgat ve Alanya’dan sonra Akseki, Gündoğmuş ilçelerine de dayanan yangın tüm şiddetiyle devam ediyor. Gündoğmuş’taki yangının bir kolu Narağacı köyünü ilerliyor. Köy boşaltıldı. 

GÜNDOĞMUŞ VE ALANYA YANIYOR

Gündoğmuş ve Alanya ilçelerindeki orman yangınlarına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Gündoğmuş’taki yangın nedeniyle 3 mahalle tahliye edildi. Yangının diğer yerleşim yerlerini de tehdit ettiği öğrenildi. Alanya’da ise şu ana kadar 3 mahallenin tahliye edildiği bölgede, alevler Susuz Yaylası’na da sıçradı. Ortakonuş Mahallesi’nde 29 Temmuz’da çıkan yangın rüzgarın etkisiyle yayıldı. Sarp bölgede yer aldığı için alevlere müdahale güçlükle yürütülüyor. Alevlerin yerleşim yerine sıçraması sonucu şu ana kadar 3 mahalle tahliye edildi, bazı vatandaşlar Gündoğmuş Çok Programlı Anadolu Lisesi yurduna yerleştirildi. Alevleri kontrol altına alma çalışmaları sürerken, yangının diğer yerleşim yerlerini de tehdit ettiği öğrenildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.