TOKİ sözleri tepki çekmişti /Yangın söndürme mizanseni

GÜNDEM 05.08.2021 - 11:34, Güncelleme: 05.08.2021 - 11:34
 

TOKİ sözleri tepki çekmişti /Yangın söndürme mizanseni

TOKİ’yle ilgili söylediği “Evi eski olanlar keşke bizim de evimiz yansaydı” sözleriyle gündeme gelen AKP’li Gündoğmuş Belediye Başkanı Özeren’in yangın söndürme fotoğrafları ve videosunun da mizansen olduğu iddia edildi.

haberimizvar.net- Antalya’nın Gündoğmuş ilçesinde orman yangınında evleri yanan vatandaşlara, “TOKİ tarafından 20 yıl ödemeli, çok düşük faizlerle, istedikleri şekilde evler yapılacak. Evi eski olan vatandaşlar, ‘Keşke bizim de evimiz yansaydı’ diyecekler diye seslenen AKP’li Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren’in bu sözleri tepki çekmişti. Muhalefet diye ‘TOKİ Mehmet’ diye anılmaya başlanan Özeren’in sosyal medya hesabında paylaştığı yangın söndürme fotoğraflarının da mizansen olduğu iddia edildi.  SÖNMÜŞ YERE SU SIKIYOR  Paylaştığı fotoğraflardan yangın hortumunun açılışı ve olay yerinin hazırlanış aşamaları belli olan Başkan Özeren’in yangını söndürmek için su sıktığı görüntüler de tartışma konusu oldu. Fotoğraflarda ve videoda hiç yangın görünmediğine dikkat çeken yöre halkı, “Videoyu çeken daha önce yanan yer tarafından çekmiş. Oldukları yerde, fotoğrafların ve videonun çekildiği yerde yangın yok.  Önceden sönmüş yere su sıkıyor. Hortum sallayışı da ilginç. Karşıda ateş olsa öyle aşağı yukarı sallamaz. Bahçe sular gibi hortum sallıyor” dedi. 
TOKİ’yle ilgili söylediği “Evi eski olanlar keşke bizim de evimiz yansaydı” sözleriyle gündeme gelen AKP’li Gündoğmuş Belediye Başkanı Özeren’in yangın söndürme fotoğrafları ve videosunun da mizansen olduğu iddia edildi.

haberimizvar.net- Antalya’nın Gündoğmuş ilçesinde orman yangınında evleri yanan vatandaşlara, “TOKİ tarafından 20 yıl ödemeli, çok düşük faizlerle, istedikleri şekilde evler yapılacak. Evi eski olan vatandaşlar, ‘Keşke bizim de evimiz yansaydı’ diyecekler diye seslenen AKP’li Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren’in bu sözleri tepki çekmişti. Muhalefet diye ‘TOKİ Mehmet’ diye anılmaya başlanan Özeren’in sosyal medya hesabında paylaştığı yangın söndürme fotoğraflarının da mizansen olduğu iddia edildi.

 SÖNMÜŞ YERE SU SIKIYOR

 Paylaştığı fotoğraflardan yangın hortumunun açılışı ve olay yerinin hazırlanış aşamaları belli olan Başkan Özeren’in yangını söndürmek için su sıktığı görüntüler de tartışma konusu oldu. Fotoğraflarda ve videoda hiç yangın görünmediğine dikkat çeken yöre halkı, “Videoyu çeken daha önce yanan yer tarafından çekmiş. Oldukları yerde, fotoğrafların ve videonun çekildiği yerde yangın yok.  Önceden sönmüş yere su sıkıyor. Hortum sallayışı da ilginç. Karşıda ateş olsa öyle aşağı yukarı sallamaz. Bahçe sular gibi hortum sallıyor” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.