EYT’lilerden yardım eli

GÜNDEM 08.08.2021 - 19:52, Güncelleme: 08.08.2021 - 22:28
 

EYT’lilerden yardım eli

Türkiye’nin her yerinden yangın bölgelerine yardım yağdıran Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) dernekleri Manavgat ve Gündoğmuş’u ziyaret etti. Marmara EYT Federasyonu Başkanı Gönül Boran Özüpak, “Bir nebze de olsa acılara ortak olmak istedik” dedi.

HABERİMİZVAR – Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) dernekleri Türkiye’nin her yerinden orman yangını bölgelerine yardım yağdırdı. Marmara EYT Federasyonu Yönetim Kurulu adına açıklama yapan Başkan Gönül Boran Özüpak, “28 Temmuz 2021 tarihinde memleketimizin çeşitli illerinde başlayan yangınlarda milletçe içimiz yandı. Vefat eden canlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. 23 ilde bulunan Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneklerimizle, ihtiyaç listelerinin tespit edilerek bir nebze de olsa acılarına ortak olmak istedik. EYT derneklerimiz bulundukları illerden resmi kurumlar aracılığı ile eksikleri tamamlayarak gönderdiler” ifadelerini kullandı.   MANAVGAT VE GÜNDOĞMUŞ’A YARDIM   Antalya EYT Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yeşim Koçay, Yönetim Kurulu üyeleri ve gönüllüleriyle birlikte dayanışma organizasyonu düzenlediklerini belirten Özüpak, “Marmara EYT Federasyonu ve İstanbul EYT Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak bu organizasyon kapsamında Antalya Manavgat ve Gündoğmuş’ta yanan köylerimizi ziyaret ettik. Yanan ciğerlerimiz, yanan biziz, yanan memleketimiz, yanan Türkiye’miz. Üzüntümüzün tarifinin olmadığını belirtmek isteriz. Bir daha böyle felaketlerin yaşanmaması Allah’a duamızdır” dedi.   
Türkiye’nin her yerinden yangın bölgelerine yardım yağdıran Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) dernekleri Manavgat ve Gündoğmuş’u ziyaret etti. Marmara EYT Federasyonu Başkanı Gönül Boran Özüpak, “Bir nebze de olsa acılara ortak olmak istedik” dedi.

HABERİMİZVAR – Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) dernekleri Türkiye’nin her yerinden orman yangını bölgelerine yardım yağdırdı. Marmara EYT Federasyonu Yönetim Kurulu adına açıklama yapan Başkan Gönül Boran Özüpak, “28 Temmuz 2021 tarihinde memleketimizin çeşitli illerinde başlayan yangınlarda milletçe içimiz yandı. Vefat eden canlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. 23 ilde bulunan Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneklerimizle, ihtiyaç listelerinin tespit edilerek bir nebze de olsa acılarına ortak olmak istedik. EYT derneklerimiz bulundukları illerden resmi kurumlar aracılığı ile eksikleri tamamlayarak gönderdiler” ifadelerini kullandı.

 

MANAVGAT VE GÜNDOĞMUŞ’A YARDIM

 

Antalya EYT Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yeşim Koçay, Yönetim Kurulu üyeleri ve gönüllüleriyle birlikte dayanışma organizasyonu düzenlediklerini belirten Özüpak, “Marmara EYT Federasyonu ve İstanbul EYT Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak bu organizasyon kapsamında Antalya Manavgat ve Gündoğmuş’ta yanan köylerimizi ziyaret ettik. Yanan ciğerlerimiz, yanan biziz, yanan memleketimiz, yanan Türkiye’miz. Üzüntümüzün tarifinin olmadığını belirtmek isteriz. Bir daha böyle felaketlerin yaşanmaması Allah’a duamızdır” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.