Köyceğiz hala yanıyor

GÜNDEM 11.08.2021 - 12:39, Güncelleme: 11.08.2021 - 12:39
 

Köyceğiz hala yanıyor

Son 15 günde çıkan 275 yangından 274'ü kontrol altına alınırken Muğla Köyceğiz’deki yangın 11 gündür devam ediyor. Yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor.

haberimizvar.net- Orman Genel Müdürlüğü’nün açıkladığına göre, 15 günde 275 yangından 274’ü kontrol alındı. Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde ise yangın hala etkisini sürdürüyor. Muğla’nın Milas ilçesinde 11 gündür devam eden yangın dün nihayet kontrol altına alınabildi. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, “11 gündür devam eden Muğla Milas yangını kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarımız devam ediyor” sözleriyle duyurdu.  14 GÜNDÜR DEVAM EDEN YANGIN Pakdemirli Twitter’dan yaptığı ikinci açıklamayla Bodrum yangının da kontrol altına alındığını açıkladı. Böylelikle Ege Bölgesi’nde aktif olarak yalnızca Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde yangın devam ediyor. Köyceğiz’de 14 gündür devam eden yangına müdahale sürüyor. Yangın, özellikle Çövmen yaylası ile Çicekbaba arasında kalan hatta etkili oluyor. Bölgede derin vadiler ve sarp yamaçların bulunması, yangına karadan müdahaleyi olumsuz etkiliyor. İlçedeki yangına havadan karadan müdahaleler devam ediyor. 
Son 15 günde çıkan 275 yangından 274'ü kontrol altına alınırken Muğla Köyceğiz’deki yangın 11 gündür devam ediyor. Yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor.

haberimizvar.net- Orman Genel Müdürlüğü’nün açıkladığına göre, 15 günde 275 yangından 274’ü kontrol alındı. Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde ise yangın hala etkisini sürdürüyor. Muğla’nın Milas ilçesinde 11 gündür devam eden yangın dün nihayet kontrol altına alınabildi. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, “11 gündür devam eden Muğla Milas yangını kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarımız devam ediyor” sözleriyle duyurdu. 

14 GÜNDÜR DEVAM EDEN YANGIN

Pakdemirli Twitter’dan yaptığı ikinci açıklamayla Bodrum yangının da kontrol altına alındığını açıkladı. Böylelikle Ege Bölgesi’nde aktif olarak yalnızca Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde yangın devam ediyor. Köyceğiz’de 14 gündür devam eden yangına müdahale sürüyor. Yangın, özellikle Çövmen yaylası ile Çicekbaba arasında kalan hatta etkili oluyor. Bölgede derin vadiler ve sarp yamaçların bulunması, yangına karadan müdahaleyi olumsuz etkiliyor. İlçedeki yangına havadan karadan müdahaleler devam ediyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.